Moderátoři: smith

Fidzi

Uživatel

Zaregistrován:
10. 3. 2009

Vytvořeno:
27. 3. 2022, 19:38

Ceny niektorých uhorských mincí boli fakt hodne vysoké. V 50-tich percentách sa pritom jednalo o mince prefláknuté za posledný rok už v niekoľkých aukciách alebo nepredajné ležiaky z minulosti. Asi sa chovanci Dr. Chocholouška sa dostali k internetu...

Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Mikes01

Uživatel

Zaregistrován:
17. 8. 2020

Vytvořeno:
27. 3. 2022, 19:41

Tak ve spouste pripadech cenu navysili o spoustu procent ve vetsine pripadu to skoncilo na stejne hranici co nahodil zajemce jen u me se to stalo tolikrat ze jsem to zacal sledovat a kdyz vas nekolikrat natahujen jen "pokoj tedy sál " a polozku kdyz vyhraje tak zresetuje tak to divne. Na par polozkach pak o neco prisli ale na 99% cenu umele navysili. Jinak pokud si to neprectou proste to jen zitra sledujte a uvidite sami jinak mam i screeny kde zrovna i polozky kde byla cena vysponovana na tech 22 tis a prodana za 17.... A rikam ze zacatku jsem to bral jako chybu nebot sem se s timto nikde nesetkal a to drazim opravdu hodne..

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
27. 3. 2022, 19:45

o důvod víc se už na ně vyprdnout...

ferovyobchodnik@seznam.cz

Mikes01

Uživatel

Zaregistrován:
17. 8. 2020

Vytvořeno:
27. 3. 2022, 19:49

Fidzi

Uživatel

Zaregistrován:
10. 3. 2009

Vytvořeno:
27. 3. 2022, 19:52

V aukčnom systéme OneBid dražím často a s takým niečím som sa ešte nestretol. Beží bezproblémovo v sálových aj internetových aukciách. Tam by som problém nehľadal.
Zastavenie aukcie, reset položky a opakovanie dražby - predpokladám, že sú to záchranné brzdy pre prípad neočakávanej udalosti pri aukcii v sále (napr. strata spojenia s klientom na telefóne, prehliadnutie prihodenia v sále,...). Je to nástroj plne v rukách aukčnej spoločnosti.

Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Mikes01

Uživatel

Zaregistrován:
17. 8. 2020

Vytvořeno:
27. 3. 2022, 20:29

[

Obrázek vložený uživatelem

](https://postimg.cc/Mc9J0qzk) [

](https://postimg.cc/Kk4SJwY1) [

](https://postimg.cc/yJ1zSk4X) [

](https://postimg.cc/YvfH9QVC)

Neslo jen zdaleka o drahe polozky me to proste jen dost rozladilo, tech screenu mam opravdu hodne ukazovat to vse nebudu, jak rikam je to kulisarna a jakmile jim zaplatim letosni aukci tak uz u nich drazit nebudu.. Provize oproti lonsku o 2 % vice. Me to stalo x tisic na teto aukci nez mi to docvaklo a to jen proto ze jsem se s tim opravdu doted nikde ani ve svete nesetal.

taho

Uživatel

Zaregistrován:
7. 2. 2011

Vytvořeno:
27. 3. 2022, 20:36

Před několika lety jsem u nich vydražil ě medaile za velmi dobrou cenu. Limitoval jsem přes nume a medaile nepřišly. Urgoval jsem to a dostal jsem odpověď, že nume jim tyto limity neposlalo, ale další ano.
Napsal jsem nume, ale žádnou odpověď jsem nedostal.
Takže se ponaučili (asi) a jistí si to jinak.

rektor

Uživatel

Zaregistrován:
28. 12. 2020

Vytvořeno:
27. 3. 2022, 20:37

Já to nechápu, jak se může po příklepu restartovat aukce?

taho

Uživatel

Zaregistrován:
7. 2. 2011

Vytvořeno:
27. 3. 2022, 20:42

Oprava 2 a ne ě.

koralgol

Uživatel

Zaregistrován:
22. 4. 2022

Vytvořeno:
22. 4. 2022, 17:52

Ahoj a vítejte. Používám překladač, takže se omlouvám, pokud je to, co píšu, nesrozumitelné. Jsem z Polska. Zúčastnil jsem se poslední aukce NUMMUS Olomouc, kde jsem vyhrál pár mincí. Zaplatil jsem 4. dubna a do dnešního dne jsem od pořadatele aukce neobdržel žádné informace. Zatím jsem již nakupoval v zahraničí - ČR, Litva, Německo. Nikdy nebyl problém. Teď nevím, co se děje!? Napsal jsem již několik emailů na NUMMUS Olomouc a nedostal jsem žádnou odpověď. Od konce Auckji uplynul měsíc. Poradíte něco? Je to u tohoto prodejce normální? Toto je váš trh, takže možná víte něco víc. V Polsku o NUMMUS Olomouc nikdo nemá informace

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.