Moderátoři: smith
Zaregistrován
16. 3. 2017
Zaregistrován
16. 3. 2017
Pokud tohle nařízení platí pro aukro, jinde nebude platit? To bych se divil
Díky, za každý nový přírůstek do chyboražeb
Zaregistrován
25. 11. 2016
Jakože nick filipes možná prodal mince za milion? :-D
ferovyobchodnik@seznam.cz
Zaregistrován
23. 6. 2007
Aukro práskalo už dřív.
Pokud prodáváte mince za větší částku, tak Vás finančák určitě pozve.
Před pár lety jsem byl na koberečku taky. Tenkrát nám ukradli pozemek pod barákem, a soudně chtěli vysoudit i barák, jelikož byl (podle nich) na jejich pozemku. (zapomeňte na pomoc státních orgánů, vyserou se na Vás), a já ho musel znova už počtvrtý koupit.
Takže jsem prodal sbírku pamětních mincí ČR.
Po pár tejdech přišla obsílka, abych se dostavil na FÜ a podal vysvětlení. Měli k dispozici všechny mé prodeje na Aukru. A napadli mne za to , že nelegálně prodávám potraviny!!! Důkaz nebyl na nich, ale na mně!
Nebyla šance jim vysvětlit, že Dačický není víno (pro mladší, Dačického pohár, bylo hnusný víno akorát tak pro Pražáky), ale výroční ražba. A že prodej Ferdy mravence opravdu není prodej zakázaného hmyzu, ale sada oběžných mincí.
Naštěstí kočina na finančáku měla rozum, takže se vysvětlení nakonec povedlo.
Ale věřte tomu. Aukro práská, jak vzteklý (bez ohledu na legislativu). Takže je potřeba mít doklad, že minci, kterou prodáváte jste nabyli před cca 3 rokama. Jinak je to nákup za účelem prodeje. Takže bacha na to.
Zaregistrován
25. 11. 2016
Buď jsi měl smůlu, nebo tě někdo praskl, Aukro nevím nevím, několik let zpátky měli sami tolik problémů...
ferovyobchodnik@seznam.cz
Zaregistrován
16. 3. 2017
Jo tak to vím velmi dobře. Omylem😆 jsem před lety (cca 12) vystavil směs nábojů z dědictví kamaráda, slepý, nastřelovací, poplašný, ale bohužel tam bylo i pár ostrých😁 , najednou ťuky, ťuk a kdepak jsi je vzal darebáku. Měli tam vytisknutý všechny moje aukce hóódně dozadu. Nedostal jsem zpátky ani ty slepý👿
Tohle bych ani nekritizoval.
Práskat musejí, pokud chtějí vydělávat, protože žijeme ve svobodný zemi🙂
Jen by mě zajímalo jak to bude pokud koupím sbírku za 50tis,něco si nechám a zbytek prodám za 20tis, mohli by něco přidat😁 , nebo budou chtít daně z těch 20 tis.
Díky, za každý nový přírůstek do chyboražeb
Zaregistrován
27. 4. 2015
Mě se to stalo taky ale nemyslím že by Aukro práskalo,prostě si tě finančák vylosoval
Zaregistrován
19. 4. 2021
A KDYŽ SEM OD DĚTSTVÍ SBÍRAL MINCE A BYL I ČLENEM ČNS-PRAG TAK TO TED NEMOHU PRODÁVAT NAD 48 000 KČS ? VŠAK TENKRÁTE NAPŘ 1ZLATNÍKY RU STALY DO STOVKY A DNES STOJÍ NĚKOLIKANASOBNĚ VÍCE ...........TAK CO S NIMI ?
Zaregistrován
27. 4. 2015
KČS samozřejmě můžeš
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.