Moderátoři: smith
Zaregistrován
15. 5. 2013
Petr3: Mně při kupování na Aukru fungovalo vždy toto: dopředu si rozmyslet, jaký mám limit, ten na začátku přihodit a v klidu spát. Proč na začátku? Protože ta stovka na konci může rozhodnout. Než jsem věděl, jaký limit zvolit, tak jsem docela dlouho sledoval a počítal...
ceel@centrum.cz
Zaregistrován
6. 8. 2020
Columbo: díky. Já to taky nemyslel zle. Původně jsem chtěl napsat, že když už v tom autě jedu, tak jsem rád, že mám vedle sebe spolujezdce, ale taková metafora by moc neseděla, protože tím, že mi radíte, nic neriskujete, za to spolujezdec, když bych tápal v řízení, by se svou spolujízdou uváděl do rizika :-D
Zaregistrován
6. 8. 2020
Pooh, Colombo, rektor, ferovyobchodnik, OtravnyKomar, kv444, opal: všem děkuju za reakce a přeju úspěšný nový týden
Zaregistrován
25. 11. 2016
nz, cena nevím, zlato už několik let nedělám (vyjma jednoho pána)
ferovyobchodnik@seznam.cz
Zaregistrován
4. 7. 2016
Taky u mincí kupuji to co se mi líbí a zároveň to beru jako investici.
Proto bych kupoval lepší stavy a myslel na pozdější prodejnost, jestli můžu poradit.
Acháty kupuji pro radost, tam postupuji jinak.
Zaregistrován
6. 8. 2020
Ok, díky za radu
Zaregistrován
5. 9. 2019
Dobrý den, prosím o radu. Prodával jsem s garancí aukra a nezdá se mi kupující, tzv. nemá žádné hodnocení. Co se stane pokud řekne, že krabička byla prázdná ? Vrátí mu peníze a on bude mít i můj předmět, či jak je to ošetřené ?
Zaregistrován
24. 3. 2010
Každý má najprv nulu. Ak ale máš pochybnosti, nafilmuj si, ako to balíš a takto zabalené podávaš na pošte. Ideálne za prítomnosti nestranného svedka.
Zaregistrován
25. 11. 2016
- poslat jak cenné psaní, je to pojištěné, je tam váha... Obálku nejde jen tak otevřít.
ferovyobchodnik@seznam.cz
Zaregistrován
11. 2. 2016
https://aukro.cz/bomba-emise-autora-cela-sada-au-medaile-ve-vaze-27-dukatu-ag-ms-7026335789 kdo tenhle přepálený smuk prodava řešit netřeba ale všimněte si, kvalita se pozná. Vzácná chyborazba Krištof Haratnt. Hold autorovi ze smukarny 😁
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.