Moderátoři: smith
Zaregistrován
24. 3. 2010
Akože nastavím si tam limit a on to 3 sekundy pred koncom prihodí?
Zaregistrován
27. 9. 2015
...taky jsem nasranej,,to nemusim dražit .tak at to bohatej koupí rovnou ,bez opiček pro dražitele😎
Zaregistrován
13. 5. 2013
Výhoda dražby přes sniper je,že za mne přihodí na poslední chvilku.Pokud přihodím na Aukru rovnou,tak musím dřepět u PC a nebo zaplatit rozhodně víc(pokud vůbec vyhraji).Protože pro některé kupující je fakt,že nejsou v čele peletonu jako červený hadr pro bejka .No a pak se cena šplhá.Je to dobrý pro prodejce a Aukro,tudíž to tak už zůstane.Škoda..Ještě si na snipru mohu kdykoliv cenu upravit a nebopříhoz zrušit,aniž bych se musel někoho dovolovat.A hlavně nikdo neví že přihazuji a že vůbec aukci sleduji.
Zaregistrován
24. 4. 2017
A jak je normální dražit? Když něco chcu hodně, dám prostě maximální přijatelnou cenu, a třeba ještě 10% pro sichr.
Když bych něco měl rád, ale nechci platit jakoukoliv cenu, maximálku dám někam mírně pod cenu podobného co jsem viděl na e-shopu numismatiky.
Když něco chci, ale jen na kov nebo na přeprodej, jen kdyby vyšla dobrá cena, tak jich nasázím víc a třeba u dvou z deseti mi to vyjde. Nebo u žádné, ale to je jedno.
Rozhodně nevidím jako zdravé hypnotizovat obrazovku do poslední minuty a sekundy, prsty v křeči na myši.
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime
Zaregistrován
25. 11. 2016
Zaregistrován
24. 4. 2017
A není dobré si prostě nasázet všude limity ručně a pak to ignorovat a jen čekat na výsledek?
Buď se zadaří nebo ne. No stress.
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime
Zaregistrován
25. 11. 2016
jo, já to tak většinou dělám, ale chápu, že prostě zaplatím víc než bych musel
ferovyobchodnik@seznam.cz
Zaregistrován
11. 2. 2016
To já si většinou poctivě počkám na konec, nastavím si upomínku a přihodím na konec. Horší jsou aukční domy, včera celý den u nummusu a vydražil jsem jen jednu položku.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
25. 11. 2016
Zaregistrován
11. 2. 2016
Občas je to na prd. Ale já kupuju i na kšeft a když ten čas mám tak občas člověk koupi i to na co by běžné nepřihodil protože je dobrá cena. A taky občas nemůžu naházet limity na vše co může být zajímavý protože když by vše vyšlo neuplatim to.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.