Moderátoři: smith

ramires

Uživatel

Zaregistrován:
27. 9. 2015

Vytvořeno:
30. 7. 2021, 23:02

permonik

Uživatel

Zaregistrován:
7. 8. 2013

Vytvořeno:
4. 8. 2021, 10:03

Skúsim sa spýtať tu, keďže neexistuje na aukro.cz technická zóna neviem kde si vymeniť skúsenosti s fungovaním/nefungovaním funkcionalít na tomto serveri. Ak viete poraďte prosím. Mám problém s vystavením starších aukcií, ktoré mám v sekcii "neprodáno". Tento problém som diskutoval s pracovníkmi aukro.cz, ktorý mi v piatok 30.7. potvrdili problém a napísali, že IT pracovníci ho riešia. Keďže mi to pretrváva a neviem stále dať aukcie do fronty do sekcie "Ke zveřejnění", tak som ich oslovil znovu včera 3.8. Dnes mi prišla kulantná odpoveď, že nech si zmažem údaje v histórii a cookies, alebo nech si nainštalujem novšiu verziu prehliadača. Keďže toto všetko som už pred tým urobil, tak neviem som jediný smoliar, ktorému to nejde, alebo... Položil som im aj otázku, že zhodou okolností tieto problémy mi nastali pri zavedení "plovoucích akcií", či by teda nemohli dať na výber aj starú verziu, ktorá fungovala a aj novú už s touto funkcionalitou. Na to som nedostal odpoveď resp. bolo mi odpovedané, že "Plovoucí konec aukcí je volitelný, nemusíte ho tedy zadávat" len tam sa nedostanem, nakoľko pri tom ako chcem vystaviť aukcie vojdem do sekcie muj prodej a dám v nepredané inverzný výběr "vysvietim" nabídky, ktoré chcem vystaviť stlačím tlačidlo rychle vystavit tak obrazovka sa zmení na sivú a nič sa nedeje. Máte niekto podobný problém? Díky moc vopred za všetky komentáre k tejto otázke.

numismat

Moderátor

Zaregistrován:
25. 7. 2006

Vytvořeno:
4. 8. 2021, 11:22

permonik napsal/a:

Mám problém s vystavením starších aukcií, ktoré mám v sekcii "neprodáno".
... pri tom ako chcem vystaviť aukcie vojdem do sekcie muj prodej a dám v nepredané inverzný výběr "vysvietim" nabídky, ktoré chcem vystaviť stlačím tlačidlo rychle vystavit tak obrazovka sa zmení na sivú a nič sa nedeje.

Zkusil jsem to presne takto a funguje mi to - tj. "stlačím tlačidlo rychle vystavit" a objevi se seznam aukci k vystaveni - dal jsem ale nepokracoval.
Muze tedy opravdu jit o problem na Vasem pocitaci.
Zkuste z jineho zarizeni.

numismat@seznam.cz

permonik

Uživatel

Zaregistrován:
7. 8. 2013

Vytvořeno:
4. 8. 2021, 22:44

Ďakujem pekne, za pomoc, neviem čo robím zle, skúšal som to celkovo na 4 rôznych zariadeniach všetky boli vyčistené a stále to nejde...

numismat

Moderátor

Zaregistrován:
25. 7. 2006

Vytvořeno:
5. 8. 2021, 01:02

Ďakujem pekne, za pomoc, neviem čo robím zle, skúšal som to celkovo na 4 rôznych zariadeniach všetky boli vyčistené a stále to nejde...

Nevim, kolik tech aukci mate, zkusil bych to jeste po skupinach, ne vse najednou. Nebo jednotlive pres "Znovu vystavit" misto "Rychle vystavit".

numismat@seznam.cz

permonik

Uživatel

Zaregistrován:
7. 8. 2013

Vytvořeno:
5. 8. 2021, 09:52

"Znovu vystavit" po jednej mi ide, aukcií je do 200, takže radšej by som to vystavil cez "Rychle vystavit". Skúsil som to už na cca 10 zariadeniach, všade rovnako. Napadlo ma to, či to nesúvisí so zahraničnou nečeskou IP. Ale neviem, nie som informatik. Každopádne Vám ďakujem pekne za snahu, aspoň viem o niekom, že mu to funguje. Lebo súdruhovia z aukra mi to tvrdili tiež, ale neveril som im😉

Profilový obrázek
Lopez1506

Uživatel

Zaregistrován:
26. 8. 2012

Vytvořeno:
6. 8. 2021, 07:09

Tak jsem ráno ukládal na blacklist další duši,a koukám že už tam mám poměrně dlouhou řadu lidí.
Bůhví zda to nepřeháním..
Jak jste na tom?

kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

Vytvořeno:
6. 8. 2021, 08:31

Ty hodně prodáváš, tak předpokládám, že tam máš hlavně neplatící kupce?

Profilový obrázek
Lopez1506

Uživatel

Zaregistrován:
26. 8. 2012

Vytvořeno:
6. 8. 2021, 09:09

Ano,neplatiče a kaziče🙄

Nechápu lidi,kteří už zřejmě dopředu vědí že nezaplatí...a stejně položku vydraží.
Uniká mi smysl.

OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

Vytvořeno:
6. 8. 2021, 10:04

mam zatim jen 3 na blacklistu ale taky jen 53 prodeju a ty cerny duse jsem pridaval nekdy leta zpet. Mam kliku na dobry kupujici :-D.

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.