Moderátoři: smith
S tým súhlasím. Za kvalitu sa bohužiaľ platí v aukčných domoch s prirážkou. Ale občas sa zaujímavé veci objavia aj na aukre. Ale chce to božskú trpezlivosť a denne sa prehrabávať v 200 nových ponukách. Je to časovo hodne náročné.
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Je to vzácnejšia varianta, ale tá cena bolo vzhľadom k stavu hodne prepálená. Ale keď to musíš mať, tak nie je pomoci.😃
Sent from my ZX Spectrum
Každodenní hrabání není nutné. Cca jednou za tři dny to tam proskenuju svýma bulvama v jedné kategorii kterou sbírám, a to je vše.
To Sbazar a podobné stránky jsou už divoký západ, samé falza, blbosti a sem tam kradené věci, víc než na Aukru.
V extrému ale raději vyjednám lepší cenu s podezřelým individuem, než platit nějakému skopčákovi přirážky...
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime
Nie každému sa oplatí stráviť hodiny na aukre či ebay hľadaním. Niekto to hľadanie a sliedenie radšej prenechá na malých obchodníkoch a potom si priplatí v aukčnom dome. Je to fair. Presne ako si napísal: "Čas sú peniaze!"
Sent from my ZX Spectrum
vlad_dracul1989 napsal:
...Každodenní hrabání není nutné. Cca jednou za tři dny to tam proskenuju svýma bulvama v jedné kategorii kterou sbírám, a to je vše.
....No a není lepší si dát tu svoji kategorii do oblíbených?
Každé ráno přijdou nově vystavené položky na mail...jejich projetí trvá pár minut-a nemusím se každé tři dny prohrabávat většinou těmi samými.
A je takový nesmysl podívat se na jednu věc dvakrát nebo třikrát s tím, že jsem si napoprvé nemusel všimnout něčeho zajímavého?
Kategorie kterou řeším nemá nikdy víc než pár stovek nabídek a těch na první pohled zajímavých není nikdy víc než 30, takže těch pár minut mi stačí i tady.
Tyto zajímavé si dám do sledování, přirozeně.
Taky nechci aby mi do emailu naráz přistálo dvě stě drobných se sběratelskou cenou nula nula nic.
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.