Proč kupuječ takové mache? Pojem pravé je asi v tomto případě dost relativní....
Jinak ta 10h je při delší praxi na první pohled špatná, jiný papír, barva...(a známé již tuším od cca 30.let)
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
proč?.....líbilo se mi to🙂
nj...z fotky těžko poznat jaký je papír.(kdo ví zda bych to poznal vůbec kdybych to měl v ruce)..nebo detajly v kresbě-když je tolik vad...je to smutné...mělo by se toto padělání a šíření trestat stejně jako u bankovek
nj str. 18 jsem četl již parkrát....a stejně z fota poznáš kulové....ten můj optimismus mně přivede jednou do krachu😃
Problém je, že dnes se fixlují známky i za pár kaček. Nevím jak to bylo dřív- sbírám jen chvilku, ale je fakt, že můj živitel je opatrný a jak je něco dražší jak 30 kaček, tak už je nervozní. Na burzách něco objevíme, tak si to vezme a zaběhne za Dejvym a ten řekne dobrý nebo neé.😉 A je to vyřešené raz dva. Vůbec vám to některým nezávidím ty nákupy na Áčku. Kdybych chtěla něco zajímavého z Hradčan, tak první co udělám je, že to napíšu Smithovi nebo Dráčkovi a poradím se! Co se týče námětovek, tak vše řeším s Dejvym, nebo panem Jankovičem. Nestydím se zeptat a po nákupu si nepřipadnu jak oslík.😃
to je dobra rada, kedze zbieram tiez namet tak sa nemusim radit :-), ale kebyze zbieram nieco specializovane tak by som kontaktoval kolegu co zbiera to iste... ved aj na toto sluzi toto forum. Na aukre predavaju znamky aj dobry vychcalkovia takze pozor. a na tie popisy uz vobec neverim, je to len na nalakanie kupca...
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Je to lákavé tam koupit něco laciněji, než ti to nabídne někdo ze známých, ale poté přijde vystřízlivění a řekneš si, že si pořádný vůl 😃 Některé ty popisy jsou opravdu neuvěřitelné a divím se, že to ti kupující neprohlédnů a dají hromady peněz za cipárny. 😉 No ale to už sme tady trochu mimo misu.
nj ptát se...když na tom aukru trávím denně několik hodin....to by bylo dotazů🙂 musím si je šetřit aby mně neposlali do pr...😃 a nebo udělat forum jen pro mně😃
tak naštěstí jsem zas moc hovadin nekoupil....dost často to vyhraje jiný chudák a jedná se zatím maximálně o nějakou tu stokorunu až to půjde do tisíců tak se samozřejmně budu snažit poradit.. ale zas díky tomu aukru má to sběratelství i trochu adrenalínu😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.