Moderátoři: Jaromir, smith, ikanek

Profilový obrázek
smith

Moderátor

Zaregistrován:
6. 2. 2009

Vytvořeno:
3. 3. 2012, 20:38

Fajkav treba otravovať, kupoval aj odo mňa a platby som sa dočkal až po 4 týždňoch.

http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

zakoukanyhonza

Uživatel

Zaregistrován:
10. 1. 2012

Vytvořeno:
3. 3. 2012, 20:40

nj...ale já už jsem v hajzlu... má to doma a i s komentářem.....jsem v dupě🙂

zakoukanyhonza

Uživatel

Zaregistrován:
10. 1. 2012

Vytvořeno:
3. 3. 2012, 20:40

ps. všimni si negativů u něj jen za poslední měsíc

dejvy

Moderátor

Zaregistrován:
21. 7. 2007

Vytvořeno:
3. 3. 2012, 20:47

Pokud si pamatuji, když u něj něco kupoval kolega ze Slovenska a neposlal mu platbu do týdne, okamžitě dostal negativ a těžce se handrkoval o vymazání. Takže tvrdě na něj.

zakoukanyhonza

Uživatel

Zaregistrován:
10. 1. 2012

Vytvořeno:
3. 3. 2012, 20:49

nj jenže on má ted všechy karty v rukách...jedině hrát na jeho svědomí...nebo facky....a co jsem po druhe ženatý tak už lidi nebiju😃

Jaa-chym

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2010

Vytvořeno:
3. 3. 2012, 23:13

Já od něj hodně kupuju... Má někdy slušný věci za dobrý peníze (někdy) - a taky blízce spolupracuje se Stupkou, jak už se zde psalo. Jediná jeho vada je prachmizerná komunikace (jak sis Honzo již všimnul) - má prostě mraky aukcí a k tomu v JH hospodu a nestíhá... Peněz se dočkáš, to bych se nebál. A co se týče těch negativů - valná většina je od jednoho kupujícího, který měl nějaký problém s paypalem tuším.

zakoukanyhonza

Uživatel

Zaregistrován:
10. 1. 2012

Vytvořeno:
4. 3. 2012, 07:30

no...tak snad..uvidíme🙂

Axxxxis

Uživatel

Zaregistrován:
5. 1. 2009

Vytvořeno:
6. 3. 2012, 07:22

Normálně bych se dnes nepřihlásila, ale toš toto mně dostalo😃 Marjapano šak Zlín néni Barcelona a nevíš kde je kulturák? Naprostředku Zlína je vedle autobusáku parkoviště na kterém stávají komedianti. No a tam je kulturák. Burza je asi v prvním patře a lidi jakštakž chodí. Posledně v Trenčíně to byla bída, ale věřím, že teď na jaro všeci vylezou z kutlochů.😉 http://filateliezlin.cz/poradane-akce/celostatni-filatelisticke-burzy

Tak to už su doma 😃 , kdysi jsem tady četl o burze ve Zlíně a psalo se o domu umění, toš sem v tom měl hokej.
Snad mi to vyjde se přijet podívat, ale ranní vstávání mi nedělá dobře 😃 😃

jeden z mých koníčků filatelie a známky :)

dejvy

Moderátor

Zaregistrován:
21. 7. 2007

Vytvořeno:
6. 3. 2012, 10:37

Máš to přes kopec, tak to pro jednou vydrž😉.

solmyr

Uživatel

Zaregistrován:
20. 3. 2008

Vytvořeno:
9. 3. 2012, 10:31

Já od něj hodně kupuju... Má někdy slušný věci za dobrý peníze (někdy) - a taky blízce spolupracuje se Stupkou, jak už se zde psalo. Jediná jeho vada je prachmizerná komunikace (jak sis Honzo již všimnul) - má prostě mraky aukcí a k tomu v JH hospodu a nestíhá... Peněz se dočkáš, to bych se nebál. A co se týče těch negativů - valná většina je od jednoho kupujícího, který měl nějaký problém s paypalem tuším.

Zdravím,
ta komunikace je opravdu bída, to potvrzuju z osobní zkušenosti - na maily většinou nereaguje. Ale zase nedávno jsem u něj reklamoval jednu položku a do týdne mi vrátil peníze na účet. Chce to poslat pár mailů a pak požádat Aukro o vrácení provize (pokud to ještě stihneš) - on se pak musí vyjádřit nebo by mohl dostat trestný body, to asi ti radši zaplatí.

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.