Moderátoři: Jaromir, smith, ikanek

Dracek

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2008

Vytvořeno:
2. 3. 2012, 20:18

asi začnu zamykat😃

ženu nebo kafe? 😆

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

zakoukanyhonza

Uživatel

Zaregistrován:
10. 1. 2012

Vytvořeno:
2. 3. 2012, 20:21

samozřejmně že kafe😃 .... he... ted se urazila...vratme se ke známkam😃

Dracek

Uživatel

Zaregistrován:
6. 11. 2008

Vytvořeno:
2. 3. 2012, 20:25

já tušil, že Ti kouká za zády(co tušil, hlásili mi to...) 😃

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

zakoukanyhonza

Uživatel

Zaregistrován:
10. 1. 2012

Vytvořeno:
2. 3. 2012, 20:27

:D ..... že se jim chce....v té kose a na žebříku🙂

pavlinka

Moderátor

Zaregistrován:
9. 2. 2008

Vytvořeno:
2. 3. 2012, 21:37

No myslel jsem si, že budu vypadat jako blbec, když to sem napíšu😃 Ale fakt si srandu nedělám🙂 Nikdy jsem na žádné burze ještě nebyl. Ve Zlíně je ten "Klub kultury" kde? Sice ve Zlíně dělám už skoro 20 let, ale centrum zlína téměř neznám, jezdím tam jen minimálně. V neděli ráno = v kolik hodin? Já mám v neděli "ráno" tak kolem desáté😃 Kolik na té burze tak bývá lidí?

Normálně bych se dnes nepřihlásila, ale toš toto mně dostalo😃 Marjapano šak Zlín néni Barcelona a nevíš kde je kulturák? Naprostředku Zlína je vedle autobusáku parkoviště na kterém stávají komedianti. No a tam je kulturák. Burza je asi v prvním patře a lidi jakštakž chodí. Posledně v Trenčíně to byla bída, ale věřím, že teď na jaro všeci vylezou z kutlochů.😉 http://filateliezlin.cz/poradane-akce/celostatni-filatelisticke-burzy

Wjem

Moderátor

Zaregistrován:
20. 7. 2010

Vytvořeno:
2. 3. 2012, 21:45

No myslel jsem si, že budu vypadat jako blbec, když to sem napíšu😃 Ale fakt si srandu nedělám🙂 Nikdy jsem na žádné burze ještě nebyl. Ve Zlíně je ten "Klub kultury" kde? Sice ve Zlíně dělám už skoro 20 let, ale centrum zlína téměř neznám, jezdím tam jen minimálně. V neděli ráno = v kolik hodin? Já mám v neděli "ráno" tak kolem desáté😃 Kolik na té burze tak bývá lidí?

No, bóóóže a co? Já zas nikdy nevystavoval. A přitom kdybych vytáhnul své trezorové skvosty, tak tady se všemi výstavníkofily "zametu"😋
Jen nemít žádnou falešnou skromnost, Axxxisi😋

pavlinka

Moderátor

Zaregistrován:
9. 2. 2008

Vytvořeno:
2. 3. 2012, 22:04

Ale šak můj příspěvek je k pobavení a ne urážka. Návod na kulturák možná pomůže i ostatním, kteří ve Zlíně nedělají 20 roků, ale chtěli by tam trefit na burzu. Jinak začíná ráno- v deset když se vyhrabeš, tak možeš pomoct akorát pouklízet stoly a Dejvymu s batohama do auta.

Wjem

Moderátor

Zaregistrován:
20. 7. 2010

Vytvořeno:
2. 3. 2012, 22:25

Ale šak můj příspěvek je k pobavení a ne urážka. Návod na kulturák možná pomůže i ostatním, kteří ve Zlíně nedělají 20 roků, ale chtěli by tam trefit na burzu. Jinak začíná ráno- v deset když se vyhrabeš, tak možeš pomoct akorát pouklízet stoly a Dejvymu s batohama do auta.

Tak, Dejvy je baťůžkář, jóóó? 😋
No, bodejť nééé...z Bulharska česnek, a ze Zlína...😋 😋 😋

zakoukanyhonza

Uživatel

Zaregistrován:
10. 1. 2012

Vytvořeno:
3. 3. 2012, 20:29

No Senser3 a Fajfkav ti trošku vyhnali cenu, ja som skončil na 999,- Kč. Za viac pre mňa to nemalo zmysel.

ps. s tim fajkavem mám docela problém....vydražil cca před 3 týdny mou aukci a nezaplatil..já to z něho tahal-výmluvy,poté ignor....a já kretén (bohužel bylo moc aukcí) jsem mu dal jak pozitivní komentář tak i jsem mu to omylem poslal před platbou...tak mi dluží 4 kila a je spokojený....😞🙄

pavlinka

Moderátor

Zaregistrován:
9. 2. 2008

Vytvořeno:
3. 3. 2012, 20:37

No aspoň máš ponaučení, které stálo"jen" 4 stovky a doporučuju ti přestat na tom Áčku tak tlačit na pilu (divočit)😉

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.