Moderátoři: smith
Zaregistrován
16. 5. 2010
dneska prodaná 5Kčs 1937,je to originál nebo není?
Obrázky:
Zaregistrován
12. 1. 2010
Kucera: antikari tam byli, zjevne jsme se shodli na tom, ze predrazene nebo neodbornym cistenim znicene mince nema cenu kupovat😉
Me osobne stve, ze jsem vymekl u zlatych minci - Honoria a pak dvou byzantskych solidu a sel jsem niz nez jsem mel puvodne v planu.. a pak jsem zjistil, ze odmena drazebnika je tentokrat jen 10%.
Zaregistrován
12. 1. 2010
Jinak to predrazeni bylo hezky videt u republikovych denaru, ten kdo to nabizel, si stanovil svetove trzni ceny jako by byly v EF stavu, coz prece jen nebyly... + jeste poplatky, nedivim se ze chodily zpet.
U cisarstvi byly nektere mince taky jasne.. pokud nekdo agresivni chemii udela z denaru nevzhlednou houbu, tak by to mel aspon nabizet za nizkou cenu a ne se tvarit, ze je vse v poradku. Nektere mince pak byly vylozene hnusne, v nadhodnocenych stavech. Dve silne podezrele, mozna padelky, ale v tech stavech to bylo stejne jedno.
Osobne si myslim, ze u cisarstvi par kousku prece jen slo za vic, nez by bylo vhodne. Oproti stredoveku ale byli lide rozumni😉
Zaregistrován
31. 7. 2007
Co myslíš? Ten denár 😉 ?
Zaregistrován
6. 7. 2009
koukam na ucet a ja tam mam 15%, asi mate jako domaci nejakou protekci 😲
Zaregistrován
31. 7. 2007
Ale položka 75 - ten 3 rubl...to bylo něco...skoro až nekonečné dražení 🙂
Zaregistrován
12. 1. 2010
Z protokolu:
Celkem Kc: 1450,00 Kc
Odmena pro drazebnika: 145,00 Kc
Celkem: 1595,00 Kc
Vychazi to na tech 10🙂 Jeste reknete, ze jste narozdil ode mne i platili vstupne😃
Neni to nahodou podle celkoveho objemu vydrazenych minci?
Zaregistrován
27. 12. 2009
Já jsem se vyžil v předsálí...koupil jsem tam zajímavý dukátek (viz. chlubírna). Podle mě v lepším stavu, než nabízel Chládek🙂 Jen mě trochu mrzí, že mi utekl salcburský 1/2 dukát.
www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz
Zaregistrován
12. 1. 2010
Sevci: no ty veci, ktere sly na 400k tam byly dve do chvile, kdy jsem odesel.. ale ta 75ka trvala obzvlaste dlouho. Ale i polozka 341 byla chutovka.. priznejte se, kdo ho drazil?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.