Moderátoři: smith
Zaregistrován
6. 7. 2009
No "zabalit" to chtel p.Chladek jiz po 50.aukci ale kdyz to na ni oznamil tak ho vetsina salu potleskem presvedcila aby jeste dale s aukcemi pokracoval. Ano z Vaseho pohledu antikare ma nabidku velmi malou ale co se tyce napr.nabidky habsburskych minci tak jeho aukcni nabidka patrila vzdy k nejlepsim v CR. Moje vytka je jen k popisum zachovalosti ktere ne vzdy odpovidaly skutecnosti ale to je dnes problem na vetsine aukci. Nicmene z celkoveho pohledu by mne konec Dukatu mrzel.
Zaregistrován
12. 1. 2010
khhhh: Aha, diky, ze to bude az tak pozde jsem necekal a tim padem v prosincovem kalendari ani nehledal🙂
Kucera: Mala nabidka by az tak nevadila, ale prijde mi, ze to s kvalitou jde s kopce - na 58. aukci bylo taky kolem 40 polozek z antiky, ale byly tam i dost zajimave kousky, na 59. aukci bylo 70 polozek uz ne tak zajimavych, ale na korespondencni to clovek ceka a na 60. bylo 40 polozek, kde vetsinu bych cekal spis na te korespondencni nez normalni.. takze pokud trend bude pokracovat, nebude pro mne co drazit. Ale necham se prekvapit a snad se mi podari do Dukatu priste dorazit ve chvili, kdy bude opravdu otevreno🙂
Zaregistrován
18. 11. 2009
A co se domluvit, že by někdo výsledky psal on-line ??
Já to tak udělal při Teplické aukci. Kecám on-line ono chvilku trvá ty převody, tak jsem to měl na svém webu cca až po dvou hodinách po skončení aukce, ale na to, že do tohoto času musím počítat zpětný úklid aukčního materiálu a jeho odvoz, tak myslím slušný čas.
Vzhledem k tomu, že jsem členem místní pobočky, a jsem přímo v dění, bral bych si Teplice, a jak jsem psal, výsledky budou na mém webu. Někdo další se přidá ???
Zaregistrován
12. 1. 2010
Tak zverejnit vysledky 30 vterin po skonceni aukce nebo i v prubehu neni dnes zadny problem, ale asi by to chtelo zalozit nove vlakno🙂
Zaregistrován
1. 10. 2008
V pondělí bude papírový katalog vytisknut a připraven na krámě... 😉
Le Corbusier: „Buď tím, kým jsi“
Zaregistrován
31. 7. 2007
Co říkáte na položku 341 teď v 61. aukci Dukátu co bude 27.11...kolik myslíte že udělá? 😉
Zaregistrován
6. 7. 2009
Vysplhala se nakonec na 70+%
P.S. Kde byli dnes antikari ze cca polovina polozek sla zpet?
Zaregistrován
23. 12. 2009
Oni tam nekteri byli, a to, ze sla pomerne velka cast zpet melo duvod.
Přebytky antických mincí http://imince.net/?cat=2
Katalog účelových známek http://imince.net/katalog-ucelovych-znamek/
Zaregistrován
6. 7. 2009
No antiku jsem tam neprohlizel, pro mne tam z republiky nic nebylo. Ja jen ze uz si nevzpominam kdy jsem mel neco za vyvolavacku, u mne je to vzdy les dalsich rukou nebo nejaky zatvrzelec 😕
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.