Moderátoři: smith
Zaregistrován
6. 7. 2009
Nazory mohou byt ruzne ale myslim ze duvodum proc treba CNS, Dukat aj. davaji prednost salu rozumim. Mozna by opravdu pri prednosti limitu mely o prihoz navic, ale vetsi problemy jsou urcite s pripadnymi reklamacemi od limitentu (zachovalost, popis a pod.). Drazitel na sale ma moznost si material prohlednout a tak pripadne problemy odpadaji, zbyva pouze teoreticka moznost reklamace na pravost materialu.
Zaregistrován
1. 10. 2008
souhlas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
a ohledně reklamací, já si byl minci prohlédnout osobně!!! Jen jsem byl prostě během aukce někde jinde, tak jsem na ni nemohl...
Le Corbusier: „Buď tím, kým jsi“
Zaregistrován
27. 12. 2009
Zdravím, jak to vypadá s katalogem Dukátu na 27.11. ? Máte někdo nějaké informace?
www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz
Zaregistrován
8. 12. 2009
Tiskne se...
Zaregistrován
8. 4. 2010
V cizině má přednost limit proto, že z logiky věci limitend přihodil jako první, kdežto sál přihazuje až poněm.
Zaregistrován
12. 1. 2010
Díky za info, jsem z Brna, ale informaci o konání aukce jsem nebyl schopný zjistit. Na webu je pořád oznámení o květnové aukci a když jsem se minule a předminule stavoval, tak měl p. Chládek pokaždé zavřeno, i když to bylo v otvírací době, takže jsem si říkal, jestli to už nezabalil🙂
Mimochodem, o aukci Nummus Olomouc nikdo nemá info? Minulý rok se konala někdy v půlce listopadu, ale na webu nejde nic zjistit. Na rozdíl od Dukátu bych o ni nerad přišel, na antiku mi přijde jako nejlepší aukce v ČR.
Zaregistrován
8. 12. 2009
termíny na http://numismatika.cz/
Zaregistrován
12. 1. 2010
khhhh: Tu adresu tady asi kazdy zna a pri letmem pohledu je mozne zjistit, ze tam termin aukce Nummus Olomouc neni (a aukce Dukatu se tam vubec nevedou)...
Zaregistrován
8. 12. 2009
Nummus Olomouc 18. 12.
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.