Moderátoři: smith
Zaregistrován
12. 1. 2010
Je to katastrofa.. kdyby aspoň nebyl bufet narvaný, tak bych se tam najedl..za hodinu a půl 100 položek, technické problémy, zmatenost, teď ještě vyhlásili 5 min pauzu🙂 ale hlavně že je pan Chladek první v republice s live aukcí (což si jen myslí, pokud vím tak Aurea jede přes sixbid a coretech už pár aukcí).
Zaregistrován
7. 10. 2006
tenzor: sleduji průběžně výsledky přes Nume a také si říkám, že než se to dostane k položkám, na které mám limity, budu mít vousy až na zem😃 akorát že já jsem pohodlně svalený ve svém křesle, baštím tu chlebíčky, popíjím výborný čaj a čtu knihu, tak jsem na to asi lépe než Ty😃
Zaregistrován
1. 8. 2010
Aurea to bude mať tiež po prvé. Na Sixbid sa dalo limitovať ale nie dražiť. Majú svoj vlastný systém, kde som sa dnes zaregistroval a som zvedavý ako to bude fungovať.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
6. 7. 2009
Pokud máte na mysli toto www.LiveBid.cz tak jak jsem to pochopil se zde nejedná o online přihazování v aukci.
Zaregistrován
12. 1. 2010
Aha, tak to se omlouvám za dezinformaci, pak je Dukat první.. akorát si měli u Raucha zjistit jak to funguje, protože pochybuju, že by tam aukce končily po půlnoci.
Aurea nemá přednost sálu před limitem (nebo aspoň nemívali), takže tam live příhozy místo limitů nemají smysl.
Zaregistrován
1. 8. 2010
naozaj to bude asi len limitovanie, ale časom to bude aj online prihadzovanie, aspoň tak mi to bolo povedané už minulý rok, ale Aurea si vyvýja svoj vlastný systém, asi kvôli poplatkom ktoré sú u Coratech.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
7. 10. 2006
Tak koukám, že téměř všechny přemyslovské denáry se nevydražily, což se vzhledem k těm přemrštěným vyvolávacím cenám nelze divit. Ty vyvolávačky byly úplně mimo realitu ...
Zaregistrován
12. 1. 2010
Zato zlato se drazilo o106.. teda krome Byzance, cehoz jsem vyuzil🙂
Zaregistrován
6. 11. 2008
No za volačky, některé proč ne...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
17. 3. 2012
já su spokojenej a věřím, že na další aukci už vychytají i to "blbé" online přihazování
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.