Moderátoři: smith
Zaregistrován
19. 1. 2016
No pokud to byl opravdu Margalík a ve stavu -1/1- a já ho na limit vyhrál za 600,- tak si klidně počkám i půl roku.😃
novotny-zdenek@seznam.cz
Zaregistrován
18. 1. 2010
Byl to Hakl
Zaregistrován
19. 1. 2016
Děkuji, já to tušil. Limity byly zrušeny, že?
Ještě se zeptám, to číslo 23000 tam opravdu bylo, nebo jsem měl halucinace?
novotny-zdenek@seznam.cz
Zaregistrován
6. 2. 2008
Na numismatika.cz nahráli špatně dosažené ceny. Pak to spravili. Možná proto Vám to nesedělo.
Sbírám denáry, groše a další mince až po Leopolda I. Rád koupím jednotlivé mince i celou sbírku.
mince01@seznam.cz
Zaregistrován
19. 1. 2016
Děkuju, já v pondělí v 5 ráno odjížděl do práce a jen letmo koukl na tuto položku. Trochu mě to rozhodilo. Večer kouknu na Nume a tam 600.
novotny-zdenek@seznam.cz
Zaregistrován
26. 8. 2011
Tak já teda taky můžu ze své zkušenosti potvrdit doměnku,která tu už zazněla,že na aukcích v Šumperku to s tou poctivostí není až zase tak horké a svinárny se tam prostě dějí.Schválně jsem čekal jak se tam k tomu postaví,když pošlu skeny obrazovek a podrobný popis mého problému.Mohlo jít třeba jen o omyl,ale kromě jednoho arogantního meilu jsem se odpovědi nedočkal.Takže tam už dražit nebudu.
Zaregistrován
30. 11. 2015
A můžeme vědět o co konkrétně šlo?
Zaregistrován
26. 8. 2011
Jednalo se o jednu položku,kterou jsem dražil a při určité výši jsem přestal,hlavně protože se najednou začal bít sál se sálem,to jsem si řekl dost,tohle pro mě není.No,ve finále jsem zustal s posledním příhozem o dost níže než byla celková cena,v pohodě,tak moc jsem tu minci zase nechtěl.Ale největší překvapení na mě čekalo minulý týden na poště,když mi došla zásilka ze Šumperka i s touto mincí a samozřejmě i s tou divnou cenou.No a z mailu jsem se dozvěděl že jsem si jí vydražil i když jsem už nepřihazoval.Poslal jsem jako důkaz mého tvrzení skeny obrazovky,ale je to už několik dní bez bez odpovědi.Samozřejmě to mohl být i omyl,ale údajně mě tam mají zapsaného jako vydražitele,což je absolutní nesmysl.
Zaregistrován
25. 11. 2016
ajo, taky jsem si u toho vzpomněl, z předminulé dražby mi dorazila od nich jiná položka než jsem vyhrál a ta moje zase ne. Nakonec jsme si to vyměnili u Chládka...
ferovyobchodnik@seznam.cz
Zaregistrován
30. 11. 2015
Jestli těch skenů máš víc řadě, kde se tvoje dražební číslo neobjevuje (i ten závěrečný "prodáno"), tak by to pro tebe snad mělo být dostatečně průkazné. Tak bojuj:)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.