Moderátoři: smith
Tak já teda taky můžu ze své zkušenosti potvrdit doměnku,která tu už zazněla,že na aukcích v Šumperku to s tou poctivostí není až zase tak horké a svinárny se tam prostě dějí.Schválně jsem čekal jak se tam k tomu postaví,když pošlu skeny obrazovek a podrobný popis mého problému.Mohlo jít třeba jen o omyl,ale kromě jednoho arogantního meilu jsem se odpovědi nedočkal.Takže tam už dražit nebudu.
A můžeme vědět o co konkrétně šlo?
Jednalo se o jednu položku,kterou jsem dražil a při určité výši jsem přestal,hlavně protože se najednou začal bít sál se sálem,to jsem si řekl dost,tohle pro mě není.No,ve finále jsem zustal s posledním příhozem o dost níže než byla celková cena,v pohodě,tak moc jsem tu minci zase nechtěl.Ale největší překvapení na mě čekalo minulý týden na poště,když mi došla zásilka ze Šumperka i s touto mincí a samozřejmě i s tou divnou cenou.No a z mailu jsem se dozvěděl že jsem si jí vydražil i když jsem už nepřihazoval.Poslal jsem jako důkaz mého tvrzení skeny obrazovky,ale je to už několik dní bez bez odpovědi.Samozřejmě to mohl být i omyl,ale údajně mě tam mají zapsaného jako vydražitele,což je absolutní nesmysl.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.