Moderátoři: smith
Zaregistrován
11. 2. 2016
Mě nic 😱
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
25. 11. 2016
Zaregistrován
11. 2. 2016
Ted jsem si to jeste prekontroloval. Vyhrany 2 polozky. Ale na mail nic neprislo, schranka prazdna. Kam jim mam napsat? je nejaky kontakt do pobocky?
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
11. 2. 2016
tak nic, dneska uz to prislo ,.)
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
10. 3. 2009
Keďže sa mi podarilo poslednú aukciu ČNS Šumperk príjemne prespať a mal som tam pár vyhliadnutých položiek, tak sa chcem opýtať či ste tam nevydražili niektoré kremnické/bratislavské/košické grajciare Leopolda I. od položky 883 po položku 876. Samozrejme priplatím, aby to malo zmysel. Takže ak máte záujem pošlite na môj email Fidzi_ zavináč post.sk (áno je to s podčiarovníkom) najlepšie fotku pri dennom svetle, pretože fotky v aukcii sú také aké sú. Díky.😉
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
7. 2. 2011
Dotaz/prosba
Neposílal jste někdo limity? Máte už nějako zprávu od nich?
Děkuji
Zaregistrován
7. 2. 2011
Kolegovi dnes dorazila zásilka, tak uvidím, zda i mně.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.