Moderátoři: smith
Zaregistrován
7. 2. 2011
Už mám též vyřešeno.
Nechtěl jsem pořadatele zahlcovat dotazem, protože i pro ně tento způsob aukce byl něčím novým.
Pro ferovyobchodnik.
Už mi tyhle chytré plky mimo pokec nebaví. Chci si otevřít odkaz k něčemu a najít tam jen, to co k tomu patří.
Zaregistrován
25. 11. 2016
co na tom bylo nového? akorát jsem si všiml, že dokopali rozhraní. ale to už jsem jednou taky zažil (nevím jestli u nich). každopádně během dneška potvrdili odeslání... snad tě to baví.
ferovyobchodnik@seznam.cz
Zaregistrován
23. 6. 2007
Mě to dneska přišlo na dobírku. Takže zkus ještě chvilku počkat.
Zaregistrován
8. 9. 2016
Taky dneska dorazilo.
Zaregistrován
13. 4. 2014
taho - možná je to u mě. Přesněji řečeno na poště. Přišla dobírka, ale nic jsem nedražil :-)
Včera jsem posílal dotaz, ale zatím bez odpovědi.
lub121@seznam.cz
Zaregistrován
30. 11. 2015
Mě přišel včera ráno e-mail s platebními údaji, které jsou ale evidentně někoho jiného. Odepsal jsem, že vydražená položka sice souhlasí, ale částka je až příliš sympaticky nízká:) a jestli VS má být č. dražitele, tak to jsem měl jiné. Stále čekám, stále čekám....
Zaregistrován
7. 2. 2011
Mou vyhranou položku dnes vyzvedl osobně kolega.
Druhá šla za někým jiným.
Děkuji všem.
Zaregistrován
18. 2. 2017
Dobrý den,
nemá prosím někdo ověřené informace o aukci 19.9.20,
při rozkliknutí katalogu mě to hází na nějaké polské stránky,
to půjde dražit jen přes ně a ne na Nume?
A provize 12% se týká těchto stránek nebo nově aukce celkově?
Děkuji
Pavlína
Zaregistrován
19. 11. 2010
http://numismatika.cz/web/CNS-Praha/P081_Katalog/obsah.htm
vse by melo byt v poradku.
kdyby někdo potřeboval ceník oběžných mincí - tabulku pro své úpravy, vyžádejte na : adorosh@seznam.cz
Zaregistrován
10. 3. 2009
Asi tu nikto informovaný z ČNS Praha nechodí, alebo členovia ČNS majú už informácie doma. Tak aspoň čo sa dá pochopiť browsovaním po webe.
ČNS Praha pravdepodobne ukončila spoluprácu s nume.cz, pretože na stránkach nume.cz nie je o pripravovanej aukcii ČNS Praha žiadna zmienka. Naopak využila poľský aukčný server onebid.
Má to svoje pozitíva - veľké fotky skoro všetkých položiek. Konečne ! Už to vyzerá ako ozajstná aukcia.
A na druhej strane negatíva - zvýšenie aukčnej prirážky o 2% na 12%. Nie je jasné, či 12% budú platiť v budúcnosti aj dražobníci v sále a či sa s dražením cez internet počíta aj po odoznení korona krízy.
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.