Moderátoři: Jaromir, smith, ikanek

ikanek

Moderátor

Zaregistrován:
23. 2. 2009

Vytvořeno:
1. 12. 2015, 18:55

Brácha když to viděl na prohlídce, tak raději jel domů.🙂

m1234

Uživatel

Zaregistrován:
19. 4. 2014

Vytvořeno:
1. 12. 2015, 19:15

Nie idealne sa nakupuje ked aukcionar predava vačšinou svoj tovar a umelo si drži cenu ,napr. tym že si sam prihadzuje ,či aj sam vydraži.

mamabc1234@gmail.com

mirek994

Uživatel

Zaregistrován:
15. 3. 2010

Vytvořeno:
1. 12. 2015, 19:34

Nie idealne sa nakupuje ked aukcionar predava vačšinou svoj tovar a umelo si drži cenu ,napr. tym že si sam prihadzuje ,či aj sam vydraži.

Tak na toto jsem se neptal👿 ,a zrovna na této akci moc sveho materialu neměl😆

Jaa-chym

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2010

Vytvořeno:
4. 12. 2015, 21:14

já zatím nevím, jestli jsem vydražil... poslal jsem písemný příkaz, leč nepřišlo mi žádné potvrzení. Napsal jsem na ofic. mail, žádná odpověď... tak jsem zavolal a potvrdili mi, že příkaz dorazil, "je to jenom internet, potvrzení se někdy nevygeneruje" - ??? No a když teď vidím výsledky aukce, nejsem si jist, kolik jsem dal příkaz (už jsem to zapomněl a potvrzení mi nepřišlo) a tedy nevím, zda jsem vyhrál či ne. Napsal jsem zase mail, ovšem zase bez odpovědi... A propos - jaké máte zkušenosti s komunikací s Profilem přes stamps@st.....cz? Já tam psal zatím asi 4x a nikdy mi nikdo nic neodepsal... bych byl čekal, že FB je větší profík

Lacewings

Uživatel

Zaregistrován:
13. 3. 2012

Vytvořeno:
5. 12. 2015, 13:55

-taky se mi to stává,komunikace je zdlouhavá

shareman

Uživatel

Zaregistrován:
7. 7. 2010

Vytvořeno:
5. 12. 2015, 17:02

Najlepšie priamo telefonovať s pánom Benešom, a keď chcete niečo na email, vypýtať si priamo od neho, ak má čas pošle hneď.

Brano

Uživatel

Zaregistrován:
9. 10. 2013

Vytvořeno:
8. 12. 2015, 08:22

já zatím nevím, jestli jsem vydražil... poslal jsem písemný příkaz, leč nepřišlo mi žádné potvrzení. Napsal jsem na ofic. mail, žádná odpověď... tak jsem zavolal a potvrdili mi, že příkaz dorazil, "je to jenom internet, potvrzení se někdy nevygeneruje" - ??? No a když teď vidím výsledky aukce, nejsem si jist, kolik jsem dal příkaz (už jsem to zapomněl a potvrzení mi nepřišlo) a tedy nevím, zda jsem vyhrál či ne. Napsal jsem zase mail, ovšem zase bez odpovědi... A propos - jaké máte zkušenosti s komunikací s Profilem přes stamps@st.....cz? Já tam psal zatím asi 4x a nikdy mi nikdo nic neodepsal... bych byl čekal, že FB je větší profík

mam presne rovnaku skusenost, na mail neodpovedaju, telefon nedvihaju😞
nevedel som ci som nieco vydrazil kedze polozka sa predala za max. z mojho pisomneho prikazu

Jaa-chym

Uživatel

Zaregistrován:
23. 10. 2010

Vytvořeno:
9. 12. 2015, 22:12

No tak Profil to rozseknul, dneska přišla položka na dobírku! Vrchol. Věc za 5500,- , bez jediného mailu či avíza, že něco posílají... bez možnosti volby platby či způsobu doručení... ještě že byla doma žena (+ hotovost) ... Dnes už na to se.., ale zítra posílám FB mail, jestli si nedělaj prdel.

Profilový obrázek
smith

Moderátor

Zaregistrován:
6. 2. 2009

Vytvořeno:
9. 12. 2015, 22:22

Jaa-chym: ja mám obdobnú skúsenosť u Klima. Viac krát som u neho bol úspešný, a vždy sme sa vedeli dohodnúť, že platím cez český účet. Teraz pri poslednej aukcii zrazu dobierka z CR (čo samo o sebe zvyšuje pomerne dosť cenu poštovného) za 70 eur...... Trošku som aj ja vypenil, že bez oznámenia, bez všetkého takto posiela.

http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

VEP

Uživatel

Zaregistrován:
20. 4. 2010

Vytvořeno:
10. 12. 2015, 08:58

Tak se všema se dá normálně domluvit, jen v Profilu mám dojem, že žijí ještě za hlubokého komunismu, tato aukce tam byla má poslední, dobírku za 60k poslat bez ohlášení je fakt na zabití...

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.