Moderátoři: smith

Fidzi

Uživatel

Zaregistrován
10. 3. 2009

#591 - 10. 6. 2022, 23:12
Jsem zvědavý, dnes se chystám na ten 3kr 1630 Norimberk, v Hradci jsem ho z pro mě neznámého důvodu nechal jít tak uvidím na kolik se zastaví dnes v auree.

Kúpil si ho za tých 6.000 Kč?

Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován
11. 2. 2016

#592 - 11. 6. 2022, 08:02
Kúpil si ho za tých 6.000 Kč?

Nekupil, v poslední chvíli jsem si to rozmyslel, stav 2/2 byl jsem na vaskach a teď mi to maličko štve 🙄 ale byl jsem rozhodnutý že 5k bude můj maximální příhoz a bohužel nebyl můj, kdybych ještě přihodil už by to bylo 6,6 a na tolik se mi nelíbil . Počkám na lepší. Koupil jsem si alespoň slezský groš se svatou Hedvikou kdyz byl od Chaura a na víc prdím. Včera jsem hodil limit na nějakou japonskou aukci tak jsem na to zvědavý 😆

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován
11. 2. 2016

#593 - 8. 11. 2022, 07:20
Nekupil, v poslední chvíli jsem si to rozmyslel, stav 2/2 byl jsem na vaskach a teď mi to maličko štve 🙄 ale byl jsem rozhodnutý že 5k bude můj maximální příhoz a bohužel nebyl můj, kdybych ještě přihodil už by to bylo 6,6 a na tolik se mi nelíbil . Počkám na lepší. Koupil jsem si alespoň slezský groš se svatou Hedvikou kdyz byl od Chaura a na víc prdím. Včera jsem hodil limit na nějakou japonskou aukci tak jsem na to zvědavý 😆

Nakouknu sem a vidím tenhle příspěvek, tak norimberský 3kr 1630 se mi teď podařilo koupit v CNS Havířov za 3000 velmi pěkný. Vyplatilo se počkat. A propo musím si trošku pobrecet. Nějakou chvíli před poslední aukci jsem jim posílal do aukce nějaký materiál. Žádný položky za tisíce eur ale přesto... Část nevystavili, neposlali žádný doklad o přijmutí materiálu, komunikace naprostá bída a mince do teď zpět nemám. Při poslední komunikaci jsem se dozvěděl že ani neví kde je mají.... No co na to říct, moje druhá a poslední zkušenost s touto společností v roli prodejce....

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Jecky

Uživatel

Zaregistrován
13. 1. 2023

#594 - 14. 3. 2023, 10:11

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.