Moderátoři: smith
Zaregistrován
11. 2. 2016
netusim, to jsem neresil.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
2. 3. 2014
Tak zatím nic. Uvidíme.
Zaregistrován
11. 2. 2016
zitra pry vyjde katalog :-)
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
11. 2. 2016
Máte někdo zkušenost s prodejem u aurei? Momentálně na maily nereagují, druhý mail na p. Veselého nefunkční. Po telefonu mi řekl ať mu to pošlu odpo, zřejmě plná schránka, nevěděl jsem že to má dnes ještě limit. A po týdnu žádná reakce a mail stále nefunkční. Tak by mě jen zajímalo jestli třeba budu čekat do května, nebo máte rychlejší zkušenosti?
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
1. 8. 2010
Ja som to s nimi riešil vždy osobne, ale teraz je to komplikované. Je možné že nepracujú.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
13. 4. 2014
Také se mi email na aukci vracel, ale za dva dny už to šlo. Asi něco vymazal, ale málo :-) Zkuste to další den znovu. Na email do obchodu bez reakce.
lub121@seznam.cz
Zaregistrován
10. 3. 2009
Pracujú. Poslali mi upomienku, že mám zaplatiť.🙂
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
28. 10. 2015
No to se nediv, pokud mu tam posíláš fota nějakých cetek jako x dalších podivínu, tak se ti na to tak maximálně vysere...
Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com
Zaregistrován
25. 11. 2016
Zaregistrován
11. 2. 2016
lub121 napsal/a:
Také se mi email na aukci vracel, ale za dva dny už to šlo. Asi něco vymazal, ale málo :-) Zkuste to další den znovu. Na email do obchodu bez reakce.
Dík, zkusím ještě znovu odeslat. Jj mail na obchod bez reakce. Já jim totiž zapomněl dát číslo účtu pro platbu.
Fidzi napsal/a:
Pracujú. Poslali mi upomienku, že mám zaplatiť.🙂
Jaaj, tak to se nedivím když jsou tady takový opozdilci, já už myslel že už budou mít všichni všechno vyřešený. 🙄 😃
Aaaaa, výpad! 😳 🙄 bohužel se zdá že jsi to moc nepochopil vid?! Uděláš lépe když poradíš nějakému profesionalovi. 😆
akolita@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.