Moderátoři: smith
Zaregistrován
3. 7. 2015
odkaz normalne funguje
https://www.livebid.cz/auction/aurea_9ea/home
Ostatně soudím že EU musí být zničena.
Zaregistrován
18. 10. 2014
Dík za odkaz. Na Livebidu jsem registrovaný, přesto se mi aukce nezobrazuje.
Zaregistrován
6. 2. 2008
nezobrazuje se ti, protože na homepage odkaz není. Kolega si pomohl přímým linkem.
Sbírám denáry, groše a další mince až po Leopolda I. Rád koupím jednotlivé mince i celou sbírku.
mince01@seznam.cz
Zaregistrován
17. 8. 2010
Tak na aurei zase slusne ulety - sice celkem slusny Vaclav II, ovsem za 14 tis. plus prirazka, prumerny Jan (myslim ze to byla Cn. 1) za 6000 plus prirazka. Na druhou stranu ten druhy pekny Ludvik (s drobnymi prasklinami po obvodu) za 40 tis...
Zaregistrován
7. 10. 2006
Jo, u toho Václava jsem se také chytal za hlavu a hledal na něm, co jsem přehlédl😃 U toho Jana už jsem nechápal vůbec. Na těchto případech je pěkně vidět ta dražební hysterie, nebo jak to nazvat, vyhrát nad někým za každou cenu ....
Zaregistrován
9. 7. 2007
Mě tam dožrali, že už na Aureu nejedu... Ten KH Ludvík šel za 20 zpátky, tk jsem ho šel dodražit k mamrdům, co vydávaj mince. Ptám se: u vás je možné dodražit položku, která šla v aukci zpátky? Odpověď: ano. Frajer vzal noťas, nadatlil tam číslo položky a moje dražební číslo; odcházím od toho stolku a slyším od dražitele: položku xxx jsme dodražili pro číslo XY. Moje dražební číslo ale bylo XYZ, taxe jdu ptát zpátky, jestli tam to číslo nezadal blbě. Odpověď: Já tam ještě nic nezadával... Kdybych měl prudší povahu, taxem mu jí v tu chvíli natankoval:-/
Zaregistrován
27. 4. 2015
Ten Václav to je síla teda 😃 😐
Zaregistrován
17. 8. 2010
patason: takze si to schovali pro nekoho "pod pultem"?
Zaregistrován
9. 7. 2007
:-) to ne, ale někdo mě v dodražení předběhl o -1minutu... to mě štve! Kdyby mi řekli, že to mám jít dodražit přímo k licitátorovi, měl bych ho. Ale že tam přijmou dodražení a přitom to nezadaj do systému, to je přinejmenším neseriózní.:-/
Zaregistrován
17. 8. 2010
OK, nevim jak dlouho po drazbe te polozky to bylo, ale pokud s delsim odstupem tak by to byla sakra nahoda, ze zrovna v ten moment to nekdo dodrazi. Ale stejne zachovalost nic moc:)...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.