Moderátoři: smith
Zaregistrován
11. 2. 2016
Tak to nic moc, ale logicky bych si taky myslel ze bude salovka a eaukce zvlast. Asi je to ranec rozdelit to jak to ma byt a jeste si pohlidat kdo drazil v obou a co, asi neni sranda. Radsi bych jim napsal ze mam tam a tam. A 2 adresy? to je divny, to bude asi chyba za klavesnici ,.) Ja mel z Eaukce, plus minci z eshopu, plus knizku z eshopu, vsecko jina sekce. Divil jsem se ze to dali do kupy, ale sou to frajeri, jeden balik, 3 faktury XDDD.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
10. 3. 2009
Matess - podľa mojich skúseností je všetko na dohode. Mne priviezli veci z aukcie do Bratislavy + knižku z eshopu. Žiadny problém sa nevyskytol. Nemému dieťaťu ani vlastná matka nerozumie. Takže im skús zavolať alebo napísať mail, že máš v ich systéme dve adresy. To bude celý kameň úrazu.
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
24. 3. 2010
Viac ako 2 týždne od zaplatenia a stále nič. Na mail mi neodpovedali. Je to v pohode?
Zaregistrován
26. 1. 2013
sigur napsal/a:
Viac ako 2 týždne od zaplatenia a stále nič. Na mail mi neodpovedali. Je to v pohode?
Já jsem zboží dostal do třech prac. dní....
Zaregistrován
7. 10. 2006
Zajímalo by mě, jestli už limitentům došly mince z 8. e-aukce? Už je to skoro tři týdny a stále jsem nic nedostal ...
Zaregistrován
24. 3. 2010
Moju mincu vtedy omylom založili niekde k notebooku. Ľady sa pohli po telefonickej urgencii a všetko dobre dopadlo. Brnkni im a budeš mať jasno.
Zaregistrován
10. 3. 2009
Aurea je už vyhodená na livebid.cz😉
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
18. 10. 2014
Nevíte někdo proč na Livebidu zmizela 9.E-aukce Aureii.
Zaregistrován
6. 2. 2008
když Aurea plní aukci obsahem, tak link, co je na homepage livebid.cz na čas odstraní
Sbírám denáry, groše a další mince až po Leopolda I. Rád koupím jednotlivé mince i celou sbírku.
mince01@seznam.cz
Zaregistrován
18. 10. 2014
Díky.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.