Moderátoři: smith
Zaregistrován
7. 10. 2006
Tak jsem dnes jel celkem v dobré náladě do práce a cestou si uvědomil, že se včera dražila středověká bohemika v e-aukci Aurey ... jenže jsem na to zapomněl, neb jsem odpoledne něco stavěl a večer odpočíval😞 Tak gratuluji těm, co jsem jim nenavýšil ceny😃
Zaregistrován
17. 3. 2012
já posílal limity již před týdnem a musím říct, že ceny mi přišli dost vysoké. takže možná až tak o moc nešlo🙂
Zaregistrován
11. 2. 2016
I kdyz bohemiku nesbiram, bylo tam par peknych kousku a nejakou drobot jsem si jen tak ze simpatie vydrazil. A kousky meho zajmu sli s cenou az prilis vysoko takze mi prijde jenom bohemika :-/ . Jsem zvedavej na reakci obchodniku. Co jsem mel policeno na kousek ze salovky, ktery vyleteli dost vysoko a hned druhej den uz meli 2 obchodnici co to meli v nabidce cenu zvedlou navic jeste o litr i kdyz stav podstatne horsi XD
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
20. 7. 2007
ti ani nějak nevím, jak mohu vyjádřit lítost nad tím, že jsi aukci promeškal 😋
přístí rok se ti to třeba stane znovu 😃
Zaregistrován
7. 2. 2011
Já jsem dnes ráno zjistil, že je 25.5. a medaile se dražily 24.5..
Ušetřil (možná) jsem a jdu se podívat na výsledky.
Zaregistrován
7. 2. 2011
Beru zpět. Kolega pohledář se chystal dnes na aukci. Věděl jsem, že pohledy jsou poslední den.
Zaregistrován
7. 10. 2006
Zaregistrován
11. 2. 2016
Trosku offtopic. Musim pochvalit lidi z Aurei za super pristup. Objednaval jsem nejaky material on nich z eshopu a zaroven jsem mel neco vydrazeneho z posledni eaukce a na pozadani jestli by to mohli poslat po kupe, jelikoz jeden kousek z eaukce jsem chtel venovat tchanovi k narozeninam ktere ma 6.6 mi bylo vyhoveno ac jsem v to ani nedoufal a dneska vse dorazilo. Udelali mi radost a musim rict ze je to jeden z mala skvelich pritupu v ceskem buissnesu. Jen tak dal a vic takovich.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
26. 8. 2011
Otravnykomar:Hm,tak to já mám tentokrát opačnou zkušenost.Vyhrané mince mi poslali na dvakrát,mno budiž bylo to celkem ze dvou aukcí poplést se to mohlo,ale každou část na ještě jinou adresu.Takže dvojité poštovné plus čas a nafta mě nijak zvlášt nepotěšilo....
Zaregistrován
30. 1. 2009
"eshop" a aukcie su asi rozne zalezitosti
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.