Moderátoři: smith
I kdyz bohemiku nesbiram, bylo tam par peknych kousku a nejakou drobot jsem si jen tak ze simpatie vydrazil. A kousky meho zajmu sli s cenou az prilis vysoko takze mi prijde jenom bohemika :-/ . Jsem zvedavej na reakci obchodniku. Co jsem mel policeno na kousek ze salovky, ktery vyleteli dost vysoko a hned druhej den uz meli 2 obchodnici co to meli v nabidce cenu zvedlou navic jeste o litr i kdyz stav podstatne horsi XD
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
ti ani nějak nevím, jak mohu vyjádřit lítost nad tím, že jsi aukci promeškal 😋
přístí rok se ti to třeba stane znovu 😃
Trosku offtopic. Musim pochvalit lidi z Aurei za super pristup. Objednaval jsem nejaky material on nich z eshopu a zaroven jsem mel neco vydrazeneho z posledni eaukce a na pozadani jestli by to mohli poslat po kupe, jelikoz jeden kousek z eaukce jsem chtel venovat tchanovi k narozeninam ktere ma 6.6 mi bylo vyhoveno ac jsem v to ani nedoufal a dneska vse dorazilo. Udelali mi radost a musim rict ze je to jeden z mala skvelich pritupu v ceskem buissnesu. Jen tak dal a vic takovich.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.