Moderátoři: smith
Zaregistrován
19. 11. 2010
Mate pravdu, take si myslim, ze skonci minimalne dvakrat vyse, a i osobne bych za ni v RL stavu (neco, jako tady ukazoval petr..,) dal kolem 150 tis., jen mit ty penize. A to tu druhou z aukra jsem nechtel za vice, nez 25 000,-
Na stesti, ostatni varianty a chyborazby nejsou tak medialne zpracovany :-)
kdyby někdo potřeboval ceník oběžných mincí - tabulku pro své úpravy, vyžádejte na : adorosh@seznam.cz
Zaregistrován
12. 1. 2010
Není nic snažšího než se na ni podívat v katalogu. Je pěkná, ale pokud někdo označí několik úhozů na hraně (z toho jeden celkem brutální) za nep. hran. či jak to tam bylo a 0/0 RL, tak to jen vypovídá něco o jeho neserióznosti.
Jinak ceny do 10 tisíc, pak do 15 tisíc pamatuji i já a to se sběratelstvím zabývám jen necelých 7 let. Docela by mě zajímalo, co se bude dít, až to někdo začne chrlit na trh ve větším množství těžko nebo vůbec nerozpoznatelné padělky (při takových cenách není problém zainvestovat do vybavení).
Zaregistrován
12. 1. 2010
numismatik-fji: ad no.3 - no to je opravdu překvapení, že za minci v horším stavu s naprosto mizernou fotkou nikdo nenabídl téměř rekordní cenu😃
Zaregistrován
12. 1. 2010
Tak pardon, dokonce "zcela nep. hr.", na druhou stranu o RL, tam nikdo nepíše, jen 0/0.
Zaregistrován
7. 7. 2010
Znám lidi, co je tenkrát za 10 korun vyhrabali z oběhu.😈 😈
Zaregistrován
12. 12. 2009
tenzor, ta hranka ale asi bude drobná, na zvětšené fotce to vypadá jak díra v minci, ale v reálu to dle mého nebude tak brutální jak popisuješ. Padělky mohou být, ale to je problém celé numismatiky nejen této české varianty. Dens je spíše zázrak natrefit na pravý kousek...
Garfield52 ano také mám pár známých co je našli v oběhu, ale stav nic moc :-)
Přebytky sad oběžných mincí Československo a ČR
http://coins.czechian.net/sady/
Zaregistrován
19. 11. 2010
Vice, nez hrana, minci poskodilo cisteni ( aspon podle obrazku vypada to tak) Uvidime, jak aukce skonci. A mincicka tady:
https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/10-kc-1993-male-kc_post_-241201#post241201
by mela mit dvojnasobnou cenu.
kdyby někdo potřeboval ceník oběžných mincí - tabulku pro své úpravy, vyžádejte na : adorosh@seznam.cz
Zaregistrován
12. 12. 2009
Tak číštěná určitě nebyla, ten zásek v hraně byl větší, ale každopádně to novému majiteli i "podhazovači" nevadilo v tom aby za ní byl ochoten vysolit 150T +%
Přebytky sad oběžných mincí Československo a ČR
http://coins.czechian.net/sady/
Zaregistrován
9. 11. 2011
Ahoj Honzo...
máš pravdu...a díky za zastání...fakt mi ta hranka na 10 Kč 1993 vadit nebude...jinak by jsem ji nekupoval...
Pak ti pošlu foto...i jiných zakoupených mincí z aukce.. :-)
Hezký den...
Zdendyp.
Zaregistrován
23. 12. 2010
To byste mi mohli při této příležitosti vysvětlit (a nemyslím to jako provokaci, opravdu to nechápu), proč se vlastně takové mince kupují. Jako investice? To bych bral, ale žádná jiná možná motivace mě nenapadá.. Dík.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.