Moderátoři: smith
Zaregistrován
21. 11. 2011
Taky mi to ruzne blbe. Podle pocasi. Treba Firefox na to neni uplne idealni.
Zaregistrován
17. 1. 2014
Idem cez Chrome, teraz som skúsil explorer, ale to samé, skrátka niektoré položky sú miesto fotky iba ikony a po rozkliknutí ako ikony tiež ostanú a nenapadá ma nič prečo. nikdy mi to doteraz neurobilo.
Zaregistrován
7. 7. 2010
Mě to včera na CHROME dělalo to samé.🙄 😠 👿 👿
Zdá se, že chyba je u Aurory👿
Zaregistrován
18. 10. 2014
Jejich chyba to nebude, protože já ve Firefoxu vidím vše.
Zaregistrován
21. 2. 2014
Já jsem bohužel mezi tou částí obecenstva, která nevidí vše...(zkoušeno na dvou počítačích, různá IPadresa, používám na obou Firefox).
Zaregistrován
21. 11. 2011
zkusili jste vymazat cache web prohlizece? Jeste to muze cachovat blbe nejaky cache server po ceste.
Zaregistrován
9. 7. 2007
Taky jsem měl spoustu položek nezobrazených; dnes pomohlo odhlášení a přihlášeni z/do Livebid. Používám Safari. U pár položek ale stále obrázky chybí:
Obrázky:
Zaregistrován
3. 2. 2011
Používán prohlížeč Google Chrome a Aurea mi poslala upozornění na své aukce a to 70, 71, 72, 73 a 7 eAukci emailem. Pokud klepnu na odkaz uvedený v emailu "www.livebid.cz" zobrazují se mi u všech aukcí všechny položky v pohodě.
Konstatuji, že v aukcích jsou zajímavé položky se zajímavými vyvolávacími cenami.
Zaregistrován
9. 7. 2007
Jj, je z čeho vybírat, jak bývá u Aurey zvykem... jen od Klečkovy sbírky jsem čekal trochu víc...:-)
Zaregistrován
7. 10. 2006
Hlavně tam mají např. u Vladislava hodně špatně určených grošů! Nehledě na různé chyboražby a jiné nuance, které v popisu vypichují, ale ve skutečnosti na minci nejsou.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.