Moderátoři: smith
Zaregistrován
6. 11. 2008
no tam je "z dálky jasně viditelná" oprava stopy po oušku, navíc hodně hlazené v ploše(což také uvádějí) a asi určitě i nově patinované...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
26. 8. 2012
:shock: ...hm,jsou tam dvě díry po úchytu jak do pr..le,viditelnější už to být nemůže..určitě si Voloda dělá legraci..
Zaregistrován
17. 3. 2012
jo, blbý odkaz. moje chyba. jak jsou dvě aukce, tak mi to úplně vyhodilo všechny mince v bidsheetu z jedné z nich😞 dvě hodiny práce v pr....
nemůžu teď najít ani ten tolar. byl nahoře "snížen" a ten Henkelspur tam byl s ? tuším
jestli najdu, hodím to ještě
Zaregistrován
26. 8. 2012
Ono je to jedno,stopa po oušku může být jen na hraně,a zapilovaná,takže při čelním pohledu nemusí být patrná,pouze při pohledu na hranu...ale je věcí poctivého prodejce tuto skutečnost uvést v popisu...
Zaregistrován
26. 8. 2011
Ahoj,nemáte náhodou někdo přehled jestli už jsou na webu u e-aukce konečné ceny,nebo se s tím bude ještě hýbat?Jde mi hlavně o antiku a bohemiku.
Zaregistrován
6. 11. 2008
pokud si to přečteš pořádně, jde jen o průběžné limity před hlavní živou částí...(a ceny se často měnily velmi podstatně)
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
26. 8. 2011
Hmm,asi jsem to pořádně nečetl,vidím tam jen napsáno "aktualní" ceny,ale odpověd jsem pochopil,dík.
Zaregistrován
7. 8. 2014
Myslim, ze v tom maji porad bordel. Me zadna faktura neprisla a navic se ve vysledcich jedna polozka na kterou jsem prihodil stale ukazuje jako neprodana - bez prihozu.. :-(
Zaregistrován
17. 3. 2012
tak jestli ti zaregistrovali příhozový lístek - to se mi stalo poprvé, chtěli ušetřit za poplatky sixbidu ...
teď už mám obě faktury zaplacené. bohužel se teď nedostanu na odkaz, kde jsou vystavené, ale už to tady někdo posílal. asi radši napiš přímo na aureu
Zaregistrován
7. 8. 2014
Ahoj Volodo,
Ja byl ztovna v Indii tak jsem limitoval akorat pres mobil primo na livebid. Polozka se pak ukazala se zelenym ctvereckem jako ze muj prihoz je nejvyssi. Pochopitelne, ze kdyz se ted zaloguju tak nikde nic a polozka se udajne neprodala. Par dalsich minci se prodalo ve vysi meho limitu tak asi nekdo dorovnal na sale. Mno, tak usetrim a alespon poplatim fakturu od Raucha.. 😄
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.