Moderátoři: smith
Zaregistrován
7. 10. 2006
Podle mě to bylo jen v tom případě, kdy bylo více přihazujících v sále, do toho ještě přihazující v on-line aukci, tak to vzalo rychlý spád a šlo to rychle na poslední limit. Licitátor v tom měl kolikrát dost hokej, některé aukce se tak zamotaly, že se ta položka jela znovu od začátku. U jedné položky, kterou jsem dražil, mě už také bolela ruka, jak se to on-line přihazování protahovalo😃
Zaregistrován
12. 1. 2010
Zajimave, ja jsem s vyjimkou jedne mince (kde to bylo o stovku) ziskal vse za limit (pokud jsou tedy na LiveBidu realne vysledky).
Rozhodne prosim o zverejneni zaznamu..
Zaregistrován
7. 10. 2006
Ke konci antiiky jsem chvíli seděl v sále a dost položek šlo na limity nebo zpět.
Zaregistrován
1. 8. 2010
skôr si myslím že je to bežná snaha licitátora predať mincu na sále nie na limit. Preto upozorní na tento fakt. Robia to bežne aj u iných spoločností.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
17. 3. 2012
V tom případě mám extra obří štěstí🙂
limit 1600, koupeno za 1000
limit 1500, koupeno za 800
limit 850, koupeno za 300
nižší částky jak kde, tam ty rozestupy není až tak vidět
Zaregistrován
1. 8. 2010
tenzor, dúfam že si nemyslíš že by sa takto skompromitovali. Limit nebudú dvíhať na sále 🙄 ale zas limitom.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
27. 12. 2009
Já totálně pohořel, pokoušel jsem se vydražit nějaké slezské vládní ražby a musím říct, že z mého úhlu pohledu se asi jedná o nějakou charitativní aukci. Vratislavský 3 krejcar Ferdinanda III. který jsem jen v o málo horším stavu kupoval na Aukru za 193Kč šel za 900 korun + poplatky😲
www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.