Moderátoři: smith
Zaregistrován
15. 7. 2007
i ty "prohrane"?
Zaregistrován
7. 10. 2006
prohrané tam nejsou, jen vyhrané
Zaregistrován
17. 3. 2012
jj, jen výhra. ono mi to přijde logicky, že je tam pár položek a těch desítek neúspěšných (třeba) tam není... např. vím, že u aukra ta možnost je, ale nikdy jsem ji nevyužil, páč max. mám něco ve sledování (tady také možno)
Zaregistrován
15. 7. 2007
no nevim. treba jsem chtel videt, za kolik sla polozka co jsem - prekvapive - nevyhral, ale protoze mne u toho nebavilo sedet a radeji sem smazil palacinky, tak sem to proste propas😃
Zaregistrován
27. 12. 2009
Podařilo se mi ze Slezska urvat jednu položku (chytl jsem křeč do ukazováčku na tlačítku myši)
Co se týče zbytku slezských položek, za ty dva osvětimské (dle Aurei těšínské) haléře 18 a 15 tisíc? Někdo neví co s penězi. Jiný výraz pro to nemám 👿 🙄
www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz
Zaregistrován
17. 3. 2012
olivere, tak to chápu, taky mě to nebavilo🙂
ale výsledková listina určitě bude. no a na aukce, kde mě zajímají výsledky mám sledování (i pro uložení, třeba na sixbidu)
Zaregistrován
15. 7. 2007
no jo, vidis to, chapu, takhle by to slo. v tomhle ja neumim chodit. a jak na to koukam, ani se to ucit nebudu, s ohledem na ty ceny je to pro mne ztrata casu🙂
Zaregistrován
7. 7. 2010
Já jsem v pondělí nevydražil nic, protože se to jaksi "podělalo", že je to o den posunuté jsem si všiml až za 3 dni! Tak jsem ušetřil. Ušetřené jsou jako vydělané!😋 😋 😋 Mohl jsem jim dát vydělat protože bych něco přehodil nebo alespoň přizvedl. Ale holt čím větší automat, tím větší "krám"!😈 😈 😈 😈
Zaregistrován
7. 7. 2010
Asi si někdo myslel, že jich v tom pytlíku je 40 ks😋 😋
Vždyť to má reálnou cenu tak 500,-🙄 🙄 😈 😈 😈
Zaregistrován
16. 2. 2008
oliver napsal/a:
...a pak jeste zaplati 17% prirazku...
To opravdu? Vzhledem k tomu že nemuseli pronajímat sál a tisknout katalog mi 17% připadá hodně.🙄
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.