Moderátoři: smith
Zaregistrován
10. 3. 2009
Teraz kukám na položku 750. XV Krejcar 1694 KB, Kremnica, Husz.1429, Höll. - hybridná razba. Cena je tam už 9.500 Kč + poplatky = 408 EUR. Stav mi príde nič moc hlavne tá madona. To má vážne pre zberateľov Leopolda takú cenu hybridná razba ?
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
1. 8. 2010
je tam portrét z iného ročníka pravdepodobne, nejak som ju prehliadol. Ale nemyslím si že minca kúpená v Budapešti sa predá drahšie tu, skôr tam bude len umelo hodený limit.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
10. 3. 2009
Ďakujem, tiež si myslím, že majiteľ má strach predať pod nákupnú cenu.
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
1. 8. 2010
inak ten portrét som už niekde videl, len si teraz neviem spomenúť.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
15. 7. 2007
mozna mam naprosto hloupy dotaz, ale cekal jsem, ze nekde zustane pro mne videtelne, kolik a na co jsem prihazoval, byt jsem nevyhral. nicmene vidim jen, ze jsem nevyhral a mit nejakou snahu hazet na vic veci, tak ani nevim, co jsem to vlastne projel 😁
na nume tento prehled mam. cekal jsem neco podobneho, hledam spatne?
Zaregistrován
17. 3. 2012
mě překvapili ceny. zatím jsem krvopotně vyhrál dvě položky, obě na hraně mého limitu :/
Zaregistrován
15. 7. 2007
to ja bohuzel cekal a prekvapeni se nekonalo. vedel jsem, ze to bude blazinec a smiril jsem se s tim, ze nic nevyhraju. limity jsem dal z "povinnosti" tam, kde jsem predevsim chtel "badat". nerikam, ze vsemu rozumim a o vsem mam prehled, ale tam, kde se orientuji nechapu, kerej blazen prihazuje na minci v hodnote 200 Kc, jakou lze bezne koupit do 2-3 mesicu na aukru, na kazde druhe burze nebo bezne v obchode klidne 800,- a pak jeste zaplati 17% prirazku. asi sem nekde prehledl, ze se jedna o charitativni drazbu, ze?
Zaregistrován
7. 10. 2006
Příhozy, které nevyšly, jsem také nenašel, takže asi nejsou ... Pro pořadatele jsou důležité výhry, tak se víc snaž, přihazuj a vyhrávej, ať má provizi😃
Zaregistrován
12. 1. 2010
Nech se překvapit, třeba ti něco po dvou týdnech přijde😃 Když budeš mít štěstí, tak za ceny, které jsi tam dal ty😁
Zaregistrován
17. 3. 2012
já mám ze včera v sekci statistika. dnešní tam samozřejmě ještě nejsou
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.