Moderátoři: smith
Zaregistrován
25. 12. 2011
Tak z tejto aukcie som jeleň.Moje vybrané položky sa majú dražiť zajtra a mne nejde prihodiť.Pri aukciách je napísané aukcia skončila.👿 👿 👿
Zaregistrován
7. 10. 2006
Tak ten systém asi není aktuálně nastaven a platí to, že limity měly skončit dnes, ne?
Zaregistrován
25. 12. 2011
:roll: asi tak nejak.Ten početní groš Leopolda mna dráždil aký máte naň názor a cenu🙄
Zaregistrován
1. 8. 2010
keby existoval kremnický tak nad ním uvažujem. Cenu nech zhodnotí Dráček, ten má prehľad.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
27. 12. 2009
Ty pyskaté potvory, co nám na Těšínsku násilně zavedly léta páně 1654 rekatolizaci, zrovna nemusím😃 Jen Josef I. je mi milejší, protože Altranstädtskou smlouvou z roku 1707 vrátil protestantům 126 kostelů a milostivě dovolil zřídit šest nových 😁
www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz
Zaregistrován
18. 2. 2011
právě dneska jsem zaregistroval ty slezské stavy v dražbě, asi dva kousky, pokud se nepletu... co říkáš na dosaženou cenu?
Carpe diem, sed memento mori!
Zaregistrován
27. 12. 2009
Nedíval jsem se, za kolik šly? To byly ty 3 krejcary 1634 a 1635?
To jsou velmi běžné mince. Ve Vratislavi to razili jak na běžícím pásu. Vždyť jenom 3 krejcar ročníku 1630 se značkou Petra Hemy stojí ve velmi hezkém stavu kolem pětistovky, a to byl mincmistrem jen dva měsíce. A za stavů se mincovní produkce nezmenšila. Takže cena do tisícovky je adekvátní, nad tisíc korun už jen VELMI hezký kus.
Na Allegru je vidím pořád, průměrné kusy v cenovém rozpětí 80 - 130 zlotych (550 - 850Kč). Obvykle tak platíš navíc pouze za "zajímavost" dané ražby. Existuje ještě jeden typ, kdy erbovou stranu nahrazuje pouze nápis SI DEVS PRO NOBIS QVIS CONTRA NOS?, ten se také objevuje, ale patří už opravdu mezi vzácné.
Obrázky:
www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz
Zaregistrován
18. 2. 2011
To Slezsko byly položky 568 a 569, 3 krejcary jak říkáš, akorát oba 1635, co koukám... jeden s vyvolávačkou 700 Kč šel za 900, a druhý měl akorát potvrzenou vyvolávací cenu 1000 Kč. Takže to šlo spíš asi na horní cenovou hranici, jak tomu rozumím...
Carpe diem, sed memento mori!
Zaregistrován
27. 12. 2009
Pokud byly vzaty za ty uvedené částky, pak to souhlasí. Jsou stavem takový trošku lepší průměr.
Jinak se obávám, že zítra dostanu ten slibovaný infakrt. Ten těšínský obol (dle Aurei vratislavský) je už na 18ti tisících, jeden z haléřů Kazimíra I. Osvětimského (a nee Kazimíra II. Těšínského) je na 15ti tisících 🙄
www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz
Zaregistrován
10. 3. 2009
Vetrím ďalší problém na obzore. Ešte stále nie sú zverejnené výsledky včerajšej on-line aukcie... Pri online aukcii sú výsledky k dispozícii prakticky ihneď. Ale máme druhý deň a zatiaľ na stránke len svieti oznam:
"Výsledky položek 1-582 naleznete brzy"
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.