Moderátoři: smith
Zaregistrován
10. 3. 2009
Suvorov, ja ti za polovičku zbierky rád pomôžem. Teda pokiaľ jan322 nemá z kolónii len jednu jedinú mincu🙂
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
18. 2. 2011
a spiknutí je na světě 😃 jen doufám, že netrefí šlak mě, pokusím se tam o dvě, tři mince, ale nedělám si moc iluze... tohle je u nás první taková online aukce od renomované numismatické společnosti? Nebo jich bylo už víc?
Carpe diem, sed memento mori!
Zaregistrován
27. 12. 2009
Já hlavně nechápu ten princip "dvojí aukce" Když dražím na nějaké eAukci u Poláků, mají to zařízené jako aukční servery. Registrace, vyvolávací cena, odhadní výsledná cena (polské specifikum). Aukce končí v tolik a tolik a hotovo. Aurea neee 😕
www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz
Zaregistrován
18. 2. 2011
je to zvláštní, člověk dá limit a pak 14 dní čeká, jestli ho někdo náhodou v "živé" aukci nepřehodí... 😕 (pokud tedy ten princip chápu správně)
Carpe diem, sed memento mori!
Zaregistrován
27. 12. 2009
No je to účelové natahování cen, že😋 Zbývá se jen modlit, že se na to řada sběratelů vykašle😃 Ono přece jenom - ruky nahoře v sále dělají divy.
www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz
Zaregistrován
7. 10. 2006
Proto teď asi nemá cenu přihazovat a je lepší si počkat na tu online dražbu ne? Jsem zvědavý, jestli to pak ten jejich systém utáhne ...
Zaregistrován
21. 11. 2011
Na online "zive" aukce najizdi docela dost prodejcu - opravdu tam ceny splhaji do zavratnych vysin. Ale prestavam taky verit ve svepravnost drazitelu v posledni dobe...
Zaregistrován
27. 12. 2009
Pokud je mince vzácná nebo výjimečně zachovalá - proč ne. Potom je mi jedno jestli dám 500 nebo 5000. Ale odmítám přeplácet šrot, jak se to děje na Aukru.
www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz
Zaregistrován
12. 1. 2010
Zaregistrován
27. 12. 2009
Tak to muselo být ještě dřív, já fakt nevím. Na aukce jezdím od roku 2006, tak mi už to splývá 😁 Tedy ne, že by mě vyrazili fyzicky, ale dostal jsem vynadáno, že tomu vůbec nerozumím a že jestli se mi to nelíbí, ať táhnu. Tak jsem šel. Tak kdo by se taky bavil s dvacetiletým frackem😈
Onen katalog jsem nenašel, těch uherských mincí tam bylo více, ale i tady opět vydávali Budín za Svídnici, položka 393
http://www.numismatika.cz/Nummus-Olomouc/N045_Katalog/045kat0301.htm
www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.