Moderátoři: smith
Zaregistrován
6. 7. 2009
A nebo jsou i tady:
http://www.sixbid.com/browse.html?auction=1091
Zaregistrován
23. 3. 2013
TomL, Kucera: Dekuji! Spletl jsem sice 53 s 52jkou, ale princip zustal stejny a uz to tam vidim, dekuji!
Mimochodem Sixbid se zda mit vetsi info pri nerozkliknuti mince nez Livebid (http://www.sixbid.com/browse.html?auction=1092&category=22276 a https://livebid.cz/#archiv/aurea_53). Skoda, ze se to info nezobrazuje uplne i bez jednotliveho rozkliknuti, ale alespon jsou tam tedy ty konecne ceny (clovek nemuze mit vsechno :-) ).
indyschliemann@seznam.cz
Zaregistrován
23. 3. 2013
Jo, a u Livebidu se mi zda, nepletu-li se znovu, ze to ani rozkliknout, tedy dohledat treba RIC, ani nejde. Programatori stranek pravdepodobne nepatri mezi ty, co si to posleze radi ukladaji do PDF-ek pro pripadne fulltextove vyhledavani v pocitaci :-(. Jak jsem psal vyse, clovek nemuze mit vsechno :-).
indyschliemann@seznam.cz
Zaregistrován
12. 1. 2010
Jeste po 5 dnech tam dosazene ceny nebyly. Driv je clovek vedel dalsi den vecer, opravdu, jak se rika, pokrok nezastavis🙂
Jeste jedna humorna historka k aukci.. pri minule aukci jsem ziskal jednu polozku za o 150 Kc + poplatky vice, nez jsem daval limit. Kdyz jsem se na to ptal, bylo mi receno, ze se omylem zadal limit 10x vyssi a jake reseni pry navrhuji? Pomyslel jsem si, ze by navrh reseni mel davat spis ten kdo to zavinil, ale chtel jsem byt vstricny, takze jsem rekl, ze ji za tu cenu beru, ale za postovne v pristi aukci zdarma, pokud neco vyhraju. Bylo to odsouhlaseno, ale s tim, abych se pak ozval. Tak jsem se pripomenul pri podavani limitu a pak jeste pri odpovedi na oznameni o ziskanych polozkach, napsal jsem ze chci zaslat na dobirku, ale ze pripominam to postovne.. vcera mi konecne dosel listecek, ze mam na poste dobirku.. a samozrejme castka o 120 Kc vyssi nez vychazi za mince.😁
No nic, kvuli 170, resp. 120 Kc uz se opravdu neminim handrkovat, ale pouceni pro priste je, ze se limit nema za zadnych okolnosti zvedat.😈
Zaregistrován
7. 10. 2006
Tak koukám, že Aurea se rozhodla začít i s internetovou aukcí (viz jejich web). První bude v březnu, katalog však zatím ještě není ...
Zaregistrován
12. 1. 2010
Katalog stále není, asi se to rozhodli zrušit..? Nebo tam chtějí dát katalog pár dnů před aukcí?😲
Zaregistrován
1. 8. 2010
do aukcie sú tri týždne, do konca mesiaca by katalóg mal byť na nete.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
12. 1. 2010
Do začátku aukce zbývá přesně 17 dní. Konec měsíce je dnes. Běžně se katalogy zveřejňují aspoň 4 týdny / měsíc dopředu.
Zaregistrován
1. 8. 2010
pán Veselý mi písal že katalóg budú mať na nete do 8-10 dní a to bolo tuším 22.2.
blasko.juraj.ml@gmail.com
Zaregistrován
7. 10. 2006
Buď to nestíhají nebo sází na to, že jsou zavedenou firmou a každý netrpělivě sleduje, kdy se katalog objeví. Podle mě je to však nešťastné řešení, neboť jsem si už dávno poslal limity na Nummus a tak se u Aurei budu muset krotit... Kdyby vydali ten katalog o měsíc dříve, moh jsem se zúčastnit naplno ...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.