Moderátoři: smith
Zaregistrován
15. 7. 2007
Zaregistrován
6. 11. 2008
Hele Kacuro, cti východní nauky a zajímej se o duchovno, materiální statky u tebe přece nemohou být prvořadé a proto ti od nich(a jejich pokušení) kvůli tvému dobru pomůžeme...😃
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
7. 10. 2006
jo takhle, jenže mi zenoví buddhisté i když máme nějaké hmotné statky, tak k nim nelneme a naše mysl je stále čistá a klidná jako tiché lesní jezírko, odproštěná od všech svodů😉 a s takto osvobozenou myslí přijímáme vše co přijde, proto když si přijdeš pro mince v kacurově kapse, jeho ruce jediným rychlým pohybem mečem poznání odetnou Tvé pokušení a zbaví Tě pozemského utrpení, aby ses mohl znovu zrodit v lepší existenci ...😉
Zaregistrován
6. 11. 2008
Skoro jsi mne přesvědčil...😉 😁
Zaregistrován
6. 11. 2008
Mám čínský talisman, který mne před Kacurem ochrání... 😃
Zaregistrován
7. 10. 2006
pche, čínské sarapatičky na kacura neplatí😃
Zaregistrován
15. 7. 2007
ja mam susenou bazanti pracicku a jesli nezabere ta, vytahnu svoje ponozky z pradelniho kose... a je vyhrano 😁 😁 😁
Zaregistrován
7. 10. 2006
ponožky Tě nezachrání, jakožto zaměstnanec firmy Unipetrol RPA (dříve Chemopetrol a.s.) mám otupělý čich😉 pokud se přihlédne k tomu, že když jsem si tu katanu kdysi koupil a hned první co bylo, když jsem jí vybalil, že jsem s ní propíchnul křeslo, tak těma ponožkama si pak akorát tak otřu a dezinfikuji krev z meče 😉😃
Zaregistrován
15. 7. 2007
ja blbec se tu lecim vsim moznym a ta nejlepsi desinfekce se me vali v kosi na pradlo !!!
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.