Moderátoři: smith
teda ne, ze bych patasonoj nepral vydelek, ae proc ti magori tam hazej prachy jak kejdu vidlema takhle dopredu? copak si tam takhle muze neco rozumnej clovek koupit?
presne... lidi asi videj "patason" a uz to kupujou jen proto, ze to mel v rukach 😁 😁 😁
Ber to z té lepší stránky, takhle víš již dopředu, že o 50% se nemusíš zajímat a můžes se tak zaměřit jen na několik kusů ze zbylých a nebo ušetřit...
:mrgreen:
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
no to jo... kdyz ale ted jsou tyto ceny, poleti to nahoru... nezustane to na nich... je to aukro... tam malokdo premysli jakou to ma cenu... je tam plno lidi, co prihazuji jen proto, ze vidi, ze tam prihazuje nejvic lidi...
tím mě přivádíš na myšlenku, že vezmu všechny své mince na roční schůzku v únoru do KH a nechám na ně sáhnout patasona, aby měli vyšší hodnotu😃 akorát si je pak budu moci brát do ruky jen v gumových rukavicích, abych nesetřel jeho otisky😃
Tento problém již pro tebe není podstaný, protože potom se sbírkou již domů neodjedeš....ostatní potřebují nové přírůstky 😁 😁 😁
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
no vsak treba mozna vite, jakou cenu maji ruzne liturgicke predmety, ktere jsou napodobeninami svych originalu... kdysi sem v nejakem klastere videl napodobeniny hrebu z krize dotykane tech udajne pravych v rime... tak si myslim, ze s patasonem to zacne byt stejne, ceho se dotkne, stane se predmetem uctivani 😁 😁 😁 myslim kacuro, ze tva myslenka je dobra, jen sve mincicky musis pribit kvalitnimi hrebiky k nejakemu velkemu tramu, aby nezkoncili kde nechces...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.