Moderátoři: smith
Zaregistrován
25. 11. 2016
já nad tím poslední roky dost přemýšlím. asi bych kvůli jednotvárnosti nevolil exotiku, ale i tak bydlení/život u moře... zatím mě nejvíc vrací zbylé rodinné vztahy a budoucnost dětí. ale těm je to asi v celku naštěstí jedno, nové kamarády si dělají bez problémů všude. dávám si ještě 2 roky na rozmyšlenou.
ferovyobchodnik@seznam.cz
Zaregistrován
11. 2. 2016
Já moc kultuře založený na dluhu nefandim ale to už jsme tady řešili. Mince se určitě vyplatí pořád, stejně jako umění, ovšem člověk musí vědět co za kolik a kde kupovat pokud chce mít investorský cíl. Ale i mezi tím návalem bláznů mavajicich bankovkama se dá dobře kupovat, mě se tam povedl vzacny kousek s dobrou cenovkou bez plastovyho oděvu. Těch sporicich účtu a stavebek bych se vyvaroval. To je nástroj dob minulých který ani nevím co ještě pořád na trhu dělá. Myslím že s generaci mých rodičů odejde na dobro pokud neprojde zásadní změnou.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
25. 11. 2016
tak stavebko zásadní změnou (která ho nejspíš zabije) projde🙂 i když zrovna je to produkt, který by ses divil kolik lidí má.
já taky tento rok nakoupil toho až moc (cíleně), ale jak jsem psal o 10-20% jsem zvedl limity. i když ne všude to šlo za max. no uvidíme. dával tomu ty dva roky. snad jé také dostanu. jdu spát.
ferovyobchodnik@seznam.cz
Zaregistrován
11. 2. 2016
Jasně že stavebko má hodně lidí a pořád ho babičky zakládají vnoučatům atp... Sám jsem si ho zakládal abych dosáhl skrze něj na hypotéku. Jiný smysl to nemá. Ale to prenechme spíš do kecarny a tady to nechme aukčnímu tématu.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
13. 6. 2022
Nevite nekdo co se stalo s Nudelmanem ? Posledni aukci mel snad v 2020.
PRO PATRIA ARIS ET FOCIS
Zaregistrován
16. 3. 2017
Díky, za každý nový přírůstek do chyboražeb
Zaregistrován
11. 2. 2016
Jde vám přihlásit se do sálové aukce M&Ch? Mě to nějak nejde
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
20. 3. 2019
JJ mě to šlo se přihlásit - teď je pauza do 16,40hod 😆 😆
MEMENTO MORI ET CARPE DIEM
Zaregistrován
28. 10. 2015
Komáre gratulace k prodeji, myslím že cenu jsem odhadl docela přesně...
Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com
Zaregistrován
11. 2. 2016
Diky. Jo, nebyl to zadny zazrak. Na to ze se tam bezny veci prodavali za podobny penize. Cekal jsem lepsi vysledek, zrejme ty fotky moc nepomohli. Ale co uz. Zlobit se nezlobim. Jinak pekna aukce, pokukoval jsem tam po necem ale nebyla sance. Uvidime v Eaukci jestli se zadari. Ty jsi urcite sledoval 5haler a dalsi cestinu ne?
akolita@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.