Moderátoři: smith
aj šneci, ale v tomto prípade ide o fosílne ulitníky
Fakt? Já si jen všiml, že chvíli to bylo horší s toaleťákem. Zlatá všude dost a cena nezajímavá... Ve srovnání s jinými "komoditami"
ferovyobchodnik@seznam.cz
Za kolik se dnes prodávaly ty skokové 10kc?
Já se zlata zbavil už dávno, možná v mincích se zhodnocuje lépe, ale jinak je to bída
ferovyobchodnik@seznam.cz
Barbare, co to zase píšeš? Takže se tady zase chceš prozměnu dohadovat který graf bude prihodnejsi? Bez jakéhokoli hlubšího smyslu? Buď si dej tu práci a sestav graf průměru ceny určitýho okruhu numismatickyho materiálu nebo se na to vyprdni. Dal jsem ti jasný a konkrétní příklady mincí. I jiných komodit, konkrétně bytu neb jim rozumím z podstaty svyho zaměstnání. Ty tady pořád kontrujes uhybanim od těch konkrétních příkladů. Navíc se snažíš napadnout ilustrativní příklad grafu cen nemovitostí který potvrzuje moje tvrzení o růstu cen od začátku pandemicke krize. Prostě a jednoduše, covid má souvislost s nárůstem ceny investičních komodit včetně mincí. To je holý fakt který nemůžeš popřít ani kdyby jsi se snažil sebevíc.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Tyhle mince moc nesluduju ale včera jsem na CNS Šumperk zahlednul 20 koruny končící myslím na 13k +%
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.