Moderátoři: smith

OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

Vytvořeno:
9. 5. 2021, 12:25

Ulitnici jsou po vašem šneci? Nebo nějaký fosilie?

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

maros

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2014

Vytvořeno:
9. 5. 2021, 12:27

Ulitnici jsou po vašem šneci? Nebo nějaký fosilie?

aj šneci, ale v tomto prípade ide o fosílne ulitníky

OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

Vytvořeno:
9. 5. 2021, 12:40

Už jsem si to vygooglil. XD Sigure, hoď pak nějaké foto ulovku, fosilie mě vždy zajímaly.

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
9. 5. 2021, 12:45

Vždyť fyzické zlato začátkem kovidu nebylo absolutně dostupné a krásný příklad je cena ru10korony kdy před covidem šla za 3600 s nástupem covidu velice rychle překonala cenu 5000. To jsou fakta. Mimochodem na tento fakt jsem chtěl také reagovat, vidím že si pochopíl po mém příspěvků v předchozí stránce, důležitost prvotního ukazatele možné inflace, růst zlata, jeho poptávka a státní rezervy... ...

Fakt? Já si jen všiml, že chvíli to bylo horší s toaleťákem. Zlatá všude dost a cena nezajímavá... Ve srovnání s jinými "komoditami"

ferovyobchodnik@seznam.cz

vlad_dracul1989

Uživatel

Zaregistrován:
24. 4. 2017

Vytvořeno:
9. 5. 2021, 12:49

Prstýnků od národnostních menšin je v zastavárnách furt dost, ale historických zlaťáků běžných druhů a ročníků se mohlo prodat i víc, když zlato šlo přes 2000 dolarů...

Tehdy si to samozřejmě koupil jen neznalý člověk😃

"Democracy.... is non-negotiable."

• Liberty Prime
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
9. 5. 2021, 12:53

Prstýnků od národnostních menšin je v zastavárnách furt dost, ale historických zlaťáků běžných druhů a ročníků se mohlo prodat i víc, když zlato šlo přes 2000 dolarů... Tehdy si to samozřejmě koupil jen neznalý člověk😃

Za kolik se dnes prodávaly ty skokové 10kc?
Já se zlata zbavil už dávno, možná v mincích se zhodnocuje lépe, ale jinak je to bída

vlad_dracul1989

Uživatel

Zaregistrován:
24. 4. 2017

Vytvořeno:
9. 5. 2021, 12:58

Můžeš zkusit i platinu, palladia a podobně, všechny tyhle spíš technologické kovy. Kdyby si měl rhodium, tak si v zimě pískáš spokojeností😃

"Democracy.... is non-negotiable."

• Liberty Prime
ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
9. 5. 2021, 13:22

Můžeš zkusit i platinu, palladia a podobně, všechny tyhle spíš technologické kovy. Kdyby si měl rhodium, tak si v zimě pískáš spokojeností😃

Já jedu přes akcie, občas ropa nebo stříbro

OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

Vytvořeno:
9. 5. 2021, 14:49

Zde na místo grafu cen pražských bytu.. 🙂 Všimni si kdy naposledy se zlato vyšvihlo do podobných,, výšin,, Bylo to v době poslední významné světové krize velke recese období všeobecného ekonomického poklesu mezi lety 2007 a 2015. Co na to tenkrát pražské byty, nebo naopak numismaticky materiál.. 🙂 ...

Barbare, co to zase píšeš? Takže se tady zase chceš prozměnu dohadovat který graf bude prihodnejsi? Bez jakéhokoli hlubšího smyslu? Buď si dej tu práci a sestav graf průměru ceny určitýho okruhu numismatickyho materiálu nebo se na to vyprdni. Dal jsem ti jasný a konkrétní příklady mincí. I jiných komodit, konkrétně bytu neb jim rozumím z podstaty svyho zaměstnání. Ty tady pořád kontrujes uhybanim od těch konkrétních příkladů. Navíc se snažíš napadnout ilustrativní příklad grafu cen nemovitostí který potvrzuje moje tvrzení o růstu cen od začátku pandemicke krize. Prostě a jednoduše, covid má souvislost s nárůstem ceny investičních komodit včetně mincí. To je holý fakt který nemůžeš popřít ani kdyby jsi se snažil sebevíc.

akolita@seznam.cz

OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

Vytvořeno:
9. 5. 2021, 14:52

Za kolik se dnes prodávaly ty skokové 10kc? Já se zlata zbavil už dávno, možná v mincích se zhodnocuje lépe, ale jinak je to bída

Tyhle mince moc nesluduju ale včera jsem na CNS Šumperk zahlednul 20 koruny končící myslím na 13k +%

akolita@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.