Moderátoři: smith

denary

Uživatel

Zaregistrován:
18. 1. 2010

Vytvořeno:
27. 3. 2021, 20:50

aurea už má katalog?

alfonsoalois

Uživatel

Zaregistrován:
9. 12. 2018

Vytvořeno:
27. 3. 2021, 21:35

Také ho nikde nevidím.

OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

Vytvořeno:
27. 3. 2021, 21:41

Pokud se chovají tímto způsobem, pak není nic jednoduššího, než jim sdělit následující: "Když nejste ochotni se dohodnout, pak nyní zaplatím, ale po těchto zkušenostech se již nebudu příštích aukcí účastnit."

Fidzi napsal/a:

Odpoveď na 1.mail:
Hello,
The shipping cost is final; we use only UPS inside the EU and FedEx outside the EU.
Thank you for your understanding (due to the COVID-19 situation the Polish Post does not work properly since a year now).

Odpoveď na 2.mail:
Dear Sir,
Unfortunately we can only use UPS or FedEx, these are two comapnies we have signed contracts with.

To bola asi posledná aukcia u ich.😞

Dostal jsem stejnou odpověď 👿

Odpověděl jsem jim přesně takhle.

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

Vytvořeno:
27. 3. 2021, 21:46

Nemá, ale zřejmě bude zajímavá už jen předlohou 100 aukce - jubilejní aukce, 100 rarit...

Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com

OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

Vytvořeno:
27. 3. 2021, 21:59

Tak proto měli v téhle jen samý šrot

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Je cerstva

Uživatel

Zaregistrován:
29. 11. 2020

Vytvořeno:
27. 3. 2021, 23:35

Dobrý den
Nevím zda jsem tento příspěvek úplně patří a tak se omlouvám předem.

Účastnil jsem se jubilejní Katzovi aukce č.40
Peníze jsem převedl po pár dnech.
Čekám stále na potvrzení a nic
Tak jsem se rozhodl zavolat po cca. 2 týdnech a bylo mi řečeno že "poskytovatel" bankovních služeb má problém a nechodí jim platby za aukce tudíž nemohou poslat mince.
Už jsou to 2 měsíce pokud se nepletu a stále nic ani email ani telefonát.
Chci se tedy zeptat zda měl/má podobné potíže a prosím o radu jak řešit?
Poslední telefonát jsem slyšel to samé.

Děkuji a pokud zde příspěvek nepatří prosím o smazání

OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

Vytvořeno:
28. 3. 2021, 08:53

Já čekal 2 měsíce a poslali mi mince až potom co jsem jim napsal že chci využít práva odstoupení od smlouvy z důvodu nedodržení z jejich strany a chci zpět peníze. Mince byli za dva dny doma. Zaslechl jsem že mince co vystavují jsou většinou fyzicky v Rusku a čekají na dodání. Že by měla banka takovou dobu problémy je nesmysl, ty si svoje služby drží funkční velice dobře a výpadky jsou v řádech hodin maximálně.

akolita@seznam.cz

OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován:
11. 2. 2016

Vytvořeno:
28. 3. 2021, 09:00

V úterý mně doručí FedEx zásilku z Německa, na kterou si majitel mince účtoval 9 €.

Mě přišla v úterý ups z finska taky za 9e.
Vemte si, že mají v aukci 4520 když každou třetí vydrží jiný člověk je to cca 1150 adres. Chtějí 35eur, vezmu v úvahu že by je stalo poslání 15e coz myslím bude rozhodně méně. 1150x20=23000eur a odvolávat se kvůli tomu na covid, to je hodně velká prasarna.

akolita@seznam.cz

jan322

Moderátor

Zaregistrován:
27. 12. 2009

Vytvořeno:
28. 3. 2021, 09:08

Tak to je docela síla co tu čtu. Niemczyk býval normální. Kupoval jsem od nich velmi často slezské mince dražené přes Allegro Ale od té doby, co zemřel Pawel a přebral to jeho bratr to šlo s firmou z kopce a ocitli se mimo můj zájem.

Jinak co se týče přepravy, objednávám zboží pro eshop z celého světa - i když to nejsou mince. A zatím největší problém jsem měl s Velkou Británií kvůli Brexitu, kdy šel balíček přes 40 dní. Jinak cokoliv ze světa mi chodí do dvou - max. tří týdnů, Ukrajina/Rusko 7-10 dní. Ze strany Katze jasná výmluva

www.slezske-mince.cz
RolencH@seznam.cz

Fidzi

Uživatel

Zaregistrován:
10. 3. 2009

Vytvořeno:
28. 3. 2021, 09:34

Dobrý den Nevím zda jsem tento příspěvek úplně patří a tak se omlouvám předem. Účastnil jsem se jubilejní Katzovi aukce č.40 Peníze jsem převedl po pár dnech. ...

Možno by bolo lepšie váš príspevok presunúť do témy Katz, kde nájdete podobné skúsenosti. Ja osobne tam nedražím.
https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/katz-aukcion-38916x1

Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.