Moderátoři: smith
Drazil jste někdo u Niemczyka? Ty blázni mi tvrdí že Polska pošta nefunguje a chtějí 150zlotych za dopravu. Jediná vydrazena polozka co mi vyšla stala 550 zlotych. I s přirážkou je poštovné 25% ceny. Máte to tak stejně?
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Riešim rovnaký problém s rovnakou aukčnou spoločnosťou. V minulej aukcii mi vyšli v ústrety a moje drobáky poslali klasickou poľskou poštou za 5€. Teraz po mne chcú 33€/150PLN hoci vo faktúre je jasne napísané "* It is also possible to send items by post 10-20 euro - please contact us before payment."
Stále trvajú na 150 PLN za UPS, hoci som im poslal kontakt na poľskú zásielkovňu, ktorá rovnakú službu zabezpečí za 20 PLN s poistením do 700€! Nemám preto vysvetlenie. Jedine, že im UPS a Fedex dávajú nejaký množstevný cashback.
https://www.przesylkownia.pl/eshop/dostawa-na-slowacje
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Buď množstevní výhody nebo se jim prostě nechce na postu chodit. Dej vědět co ti odepsali. Taky se budu snažit to posefovat do10e nechci jim platit 1000czk za dopis v hodnotě 4000
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Bohužiaľ toto je už tretia aukčná spoločnosť, ktorá sa mi snaží nanútiť predražené UPS alebo Fedex. Už sa mi to stalo v Nemecku (Fedex 40€) a v Maďarsku (Fedex 40€). Najkomickejšie je, že medzikontinentálna zásielka doručená Fedexom z USA stála len 15€ (menej než polovicu toho čo pýtajú za doručenie vrámci EU). Iné vysvetlenie než cashback jednoducho nemám.
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.