Moderátoři: smith

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
18. 10. 2020, 20:36

To moc dobře chápu, proto ve svém volném čase bádám, popisuji zajímavé nepublikované mince, zpracovávám nálezy, přednáším atd., aby zájemci mohli studovat a dovídat se něco nového. Každý se může s těmito výsledky mé práce seznámit, diskutovat o tom, přicházet s jinými tezemi. Může si to přečíst nováček stejně jako zkušený numismatik. Věnuji tomu stovky hodin ročně, o ten bádáním strávený čas okrádám svou rodinu. Dělám to zadarmo, bez jakéhokoli profitu. A Ty tuto práci považuješ za nějaké egoistické chvástání? Pokud ale někdo pouze hromadí, jediné, co ho zajímá, jsou informace, které si do 5 vteřin vygooglí, tak je to pro mě povrchní člověk bez hlubšího zájmu o mince. To s mým egem nemá co dělat ... Ale chápu, že je to hlubší problém této doby.

on možná chce jen říct, že kdybys nebyl včerejší, tak si ten tvůj poznatek (článek) vygooglí do 5min a je vymalováno.

ferovyobchodnik@seznam.cz

kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

Vytvořeno:
18. 10. 2020, 20:41

Nejsem včerejší, většina mých článků na internetu je, takže může vesele googlit.

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
18. 10. 2020, 20:42

Mám to v mailu.. My name milan.heczko@yahoo.com

hečko byl dobrý, i když svýho času komouš, tak to neposer

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
18. 10. 2020, 20:43

Cca.. Môj typ: Lopez 1961, Ty taho 64-65? Dobre?😉 -s-

a kurva, to já, jako podle barbara nácletý, bych snad tady lidem měl začít vykat nebo co...

stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

Vytvořeno:
18. 10. 2020, 21:33

Nezačneš. A ak je to v norme, tak ani netreba.😉
-s-

Profilový obrázek
Lopez1506

Uživatel

Zaregistrován:
26. 8. 2012

Vytvořeno:
19. 10. 2020, 09:08

Stani o dva roky jsi mne zestařil🙂

Profilový obrázek
Lopez1506

Uživatel

Zaregistrován:
26. 8. 2012

Vytvořeno:
19. 10. 2020, 09:35

Obchodník:
Pro mne žádné vykání,jsem v poho.
Jen mám rád debatu na úrovni,včera šla pod práh ..díky Oliverovi,který nás,všechny diskutující označil jaksi za nic nechápající neználky-no je to jeho názor.

Myslím však že se diskutovalo zcela bez emocí,bez hrubostí a v přátelském duchu.
Nebylo tedy vůbec nutné takhle reagovat.

Už vůbec se mi nelíbilo následné navážení do barbara.
Proč?
Z jakého důvodu?

Proto že má tenhle klučina/barbar promine/rád mince?
Proto že to cítí jinak,a chce sbírat a učit se podle svého?

Vše vyžaduje jen čas který danou problematiku vytříbí,není potřeba být zlý,není to nutné.
Pokud to alespon trochu jde,vždy by se měly dodržovat slušné meze,nebo nevinné"špičkování"které je jakýmsi kořením debat-.....anebo raději hloupě nereagovat.
Asi tak..

taho

Uživatel

Zaregistrován:
7. 2. 2011

Vytvořeno:
19. 10. 2020, 09:36

Stani psal jsem cca jako Lopez1506.
Bohužel toto vlákno zase nabralo obvyklý směr.
Bez spolupráce sběratelů a zájemců o sbírání se to změní jen v honbu za dobrým prodejem bez ohledu na pravost a stav. Staří a nebo mladí bez rozdílu. Staří si musí občas taky vzpomenout na své začátky a mladí nesmí mít patent na rozum. Když jsem byl mladý taky jsem ho měl, ale nepamatuji si, že bych se s někým v rámci sběratelství přel přes hranu.
Je to jako ve všem pyramida. Každý nebude odborník, ale upřímný zájem o obor se cení.

Profilový obrázek
oliver

Moderátor

Zaregistrován:
15. 7. 2007

Vytvořeno:
19. 10. 2020, 12:44

Obchodník: Pro mne žádné vykání,jsem v poho. Jen mám rád debatu na úrovni,včera šla pod práh ..díky Oliverovi,který nás,všechny diskutující označil jaksi za nic nechápající neználky-no je to jeho názor. Myslím však že se diskutovalo zcela bez emocí,bez hrubostí a v přátelském duchu. ...

ne, neni to muj nazor, ale asi to nebylo dobre pochopeno, mozna jsem se spatne vyjadril. ale i tak je to jedno, protoze to zasadni to neresi. muj nazor neni dulezity. nemyslim si o nikom nic spatneho, ale dokazu zit s tim, ze si to o mne myslite. ani to neni dulezite.

to zasadni lezi v jine rovine a to mi prijde lito: kolik casu zde travite a nic jste nevytvorili. kazdy z vas muze udelat video (pokud mate hruby a hulvatsky projev, jiste to muze namluvit slecna se sexy hlasem), kazdy z vas muze napsat clanek, presne jak bylo receno, staci jen sednout a psat.

zavidim vam, ze mate tolik casu a muzete ho tady travit temito diskusemi.

udelejte nejake video, napiste nejaky clanek, nebo aspon zalozte blog a pak kritizujte lidi, co za nic ve svem volnem case tyto veci delaji.

mozna pak budou vase nazory brane vic vazne. ale hlavne se nevzrusujte tim, co si myslim nebo tvrdim ja. ja prece nemuzu jednim prispevkem poslat tuhle diskusi pod prah, takovu moc nemam 😎 😎 😎

Profilový obrázek
Lopez1506

Uživatel

Zaregistrován:
26. 8. 2012

Vytvořeno:
19. 10. 2020, 13:20

No,musím přiznat že mi Váš příspěvek Olivere vykouzlil na tváři úsměv.
Jak lehce dokáže pisatel odbočit na vedlejší kolej v debatě..

Já přece nikde a nikdy neznevažoval práci,a odborné články které Vy a ostatní publikující pro širokou numismatickou obec vytváříte.
Obdivuji Vás za to,a jsem vděčen...už jen proto že plody Vaší práce sám využívám..

Má výtka se opírala pouze o onen příspěvek,který byl formulován urážlivě a nevhodně....není potřeba se bušit pěstmi do prsou,když je přijatelnější mírnější cesta.
To,že je Vám můj názor jedno,to mne nikterak nevzrušuje...nikomu jsem jej také nevnucoval,pouze jej suše napsal.

Je mi záhadou kde berete tu jistotu někoho soudit či kárat...

Proč bych měl tvořit video naprosto nechápu-pokud byste pozorně četl,dozvěděl byste se že nejsem jeho zastáncem...tak k čemu ty kličky,zavání mi to trochu"pštrosí politikou"

Ano,hrubý a hulvátský projev-v tom se nepochybně poznávám,to rozeznáte i z příspěvků,které jsem na sběratele vložil..nebo z mailů které jsme si před časem vyměnili....pokud se nepletu.

No,mám ostatně za to že to vše píši naprosto zbytečně,Vy nebudete patřit k lidem,kteří by uznali jakékoli své pochybení.
Přesto Vám přeji hodně úspěchů,jak na poli badatelském,tak sběratelském.
Asi tak...

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.