Moderátoři: smith

kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

Vytvořeno:
18. 10. 2020, 19:59

V pořádku, jsi svobodná bytost, jdi si cestou, která je Ti blízká. Rád si Tvůj článek přečtu. Jen nevím, jak se jmenuješ, takže nepoznám, že to bylo od Tebe.

Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

Vytvořeno:
18. 10. 2020, 20:03

V pořádku, jsi svobodná bytost, jdi si cestou, která je Ti blízká. Rád si Tvůj článek přečtu. Jen nevím, jak se jmenuješ, takže nepoznám, že to bylo od Tebe.

Mám to v mailu.. My name
milan.heczko@yahoo.com

Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com

kacuro

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2006

Vytvořeno:
18. 10. 2020, 20:10

Těší mě, Ondřej Černohorský.

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
18. 10. 2020, 20:10

na tohle nemuzu nezareagovat😃😃😃 kdyz v 70. letech muj otec zavedl me prababicce do sklepa elektrinu, tak to byl takovy rachot, ze to musel odmontovat... holt asi ten petrolej nekde frcel jeste za Husaka😉 a autem odmitala jezdit, svezla se jen jednou a po 50 metrech z toho vyskocila. ...

Ano, jsou i extrémní případy podivínů

ferovyobchodnik@seznam.cz

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
18. 10. 2020, 20:12

a to je Ondro duvod, proc uz jsem pred peknou radkou prispevku napsal, ze nema smysl se angazovat v teto diskusi - ne ze bych chtel shazovat diskutujici - ale proto, ze oni neznaji, jak to proste chodi, jake jsou mechanismy apod. jejich neznalost jim dava onu nam vsem dobre znamou sebejistotu a bezbrehou viru ve svou neomylnost. zde neni prostor a duvod k diskusi - je to jen ztrata casu. chvili se tedy jeste bude kafrat, nikdo stejne nic lepsiho neudela, protoze vsichni jsou pripraveni konzumovat cizi praci, ale neco vyprodukovat, to je potiz :/

Krásné. Ještě tak pochopit, jak se točí svět

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
18. 10. 2020, 20:13

Olivere, kacuro... Hlavně Olivere , ze oni neznaji, jak to proste chodi, jake jsou mechanismy apod. jejich neznalost jim dava onu nam vsem dobre znamou sebejistotu a bezbrehou viru ve svou neomylnost. To větší povrchnost si asi nemohl vymyslet..no vypadá to, že zřejmě budeš mít ještě větší hlavu než ta busta ferdinanda dobrotiveho.. 😄 ...

Už podruhé za 2 dny s tím blbečkem musím souhlasit

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
18. 10. 2020, 20:15

Barbar: na rozdíl od Tebe my dva výsledky svého bádání publikujeme v té odborné literatuře, kterou tu spousta rychlokvašek a povrchních "také" sběratelů nechce číst, protože je pro ně pohodlnější poslouchat amatérská videa na YT a vyhledávat kdejaké nepodložené hypotézy a bláboly na internetu. My jdeme ve svých odborných článcích a studiích s kůží na trh. Promiň, ale zrovna Ty jsi tu zářným příkladem toho, jak povrchní znalosti pokřivují odbornou diskuzi. Dá se tu na fóru najít spoustu Tvých výkřiků, kdy jsi vše věděl nejlépe, spoustu omylů, které jsi si neuměl v diskuzi obhájit a mnoho omluv, když jsi chybu uznal. Bez hlubší znalosti problematiky se tu ke všemu vyjadřuješ, i když mnohdy chybně. To právě není odborná diskuze, ale často jen ten výkřik do tmy.

Ovšem, taky pravda

Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

Vytvořeno:
18. 10. 2020, 20:17

Těší mě, Ondřej Černohorský.

Taky mě těší Ondřeji 👍

Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com

ferovyobchodnik

Uživatel

Zaregistrován:
25. 11. 2016

Vytvořeno:
18. 10. 2020, 20:34

Tema bylo mozne zvedani aukcni prirazky u CNS a s tim spojena jeji budoucnost, snizovani clenu, zvysovani prumerneho veku a mozne duvody, reseni a problematika kolem toho. Padlo tady par nesmyslu, par ne tak spatnych napadu a taky par myslim dobrych idei. A tady uz se zase hasteri krocani kobyla/auto, elektrika/petrolej, internet/casopis. Myslim ze a tu kapacitu vam neberu a urcite si ji zaslouzite, zrejme jste si ji slozite vybudovali a vypracovali znalosti do hloubky, ale mohli by jste se prestat divat z te vasi olympske hory posvatnych knih a vedomosti na ostatni z vrchu jako na plebs. Urcite vase zacatky v tomhle konicku taky hned nebyli hluboke a ucene, komplexni s jasnym smerem ne? Teda jestli se mylim tak sorry. Myslim ze se tady dostalo zpetne vazby neclenu CNS clenum. A je z toho citelny co by treba neclenove radi aby se stali cleny. Podnety padli na teoretizovani o moznem zaniku ci co. Samozrejme po tech co tvori ani netvori nikdo nic nechce, jen tady padlo par veci co tu chybi nebo by ozivilo vody sberatelstvi a zkoumani minci. Tak si to nekazme, budme privetivy, vlidny a tolerantni. On cas vse ukaze.

tak nejsem si jist, ale být součástí toho honosného uskupení, to stačí několik stovek v portmonce, ne? zbytek jsou zbytečné kecy. buď vymřou a nebo ne (nám umřel přímo na aukci nějaký dědula, teda, odvážela ho rychlá, možná to dal, nevím)

stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

Vytvořeno:
18. 10. 2020, 20:36

Konzerva 😃 ... trochu osvětlení: https://clanky.rvp.cz/clanek/c/G/18987/je-konzervativni-clovek-nutne-konzervativcem-.html/ Živit se mincemi .... To bych nikdy nedal, na to mám omezený obzor. Do důchodu taky něco chybí. Mám dojem Lopezi, že jsme cca stejný ročník. Např. známky nesbírám, ale občas se mrknu na videa od nejmenovaného filatelisty. Jít na přednášku a vidět v reálu vzácné věci. Díky tomu jsem třeba držel v ruce originál od Muchy. Jako zdroj nápadů a postřehů beru jakoukoliv informaci. ...

Cca.. Môj typ: Lopez 1961, Ty taho 64-65? Dobre?😉
-s-

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.