Moderátoři: smith
Osobne preferuji psany text, video ani prednaska mi nic nedava (to platilo uz na VŠ - chodit na prednasky byla pro me ztrata casu). Odkazy na videa zde na sberateli nebo kdekoliv jinde zcela ignoruji. Asi je to ale jen moje uchylka.
Za druhe tech videi je tolik, ze je tezke najit ta kvalitni. Naproti tomu text v serioznim casopise garantuje urcitou uroven.
Za dalsi nejvetsi znalosti a zkusenosti ma starsi generace, ktera bude tezko videa delat, leda by to s nimi natocil nekdo mladsi. Takze ve hre jsou i generacni rozdily.
numismat@seznam.cz
https://www.youtube.com/watch?v=7T8DxsQNF8M&t=1740s
na těchhle Youtube živých aukcích rozhodně nevládnou jen mladí borci. ale je pěkné když se tam potká 60-ti letý frajer se 14-ti letým a dá mu bokem i nějaké rady ohledně sbírání🙂
"Democracy.... is non-negotiable."
- Liberty Prime
On takový pravidelný třeba týdenní 10minutovy vlog dá dost práce. Člověk si musí připravit informace, sesumirovat si je do storyboardu, bez dobrého světla a microfonu to žádná kvalita nebude, pak nastrihat, ozvucit, obarvit chce nějaké zkušenosti. Jako dá se nějak začít třeba s lampičkou a telefonem, ty nejlepší vždycky začínali jak se říká v garáži. Po case to pak krystalizuje. Ale je potřeba nadseni, houževnatost a hrosi kůže. Věřím že časem se toho někdo ujme ale naše společnost na youtubery a padobny tvůrce pořád ještě plive a není to tady zajete v takové míře aby se rojili tvůrci i z méně mainstreamovych temat
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Naprostý souhlas,..tak to jsme s touhle"úchylkou"minimálně dva.
Psaný text se ukládá do těch"správných šuplíků"v hlavě zcela bez problémů,videa byt sebepoutavější nikoli.
Zároven psaný text poskytuje čtenáři prostor k přemýšlení--video působí jaksi rušivě-no,alespon u mne..
Presne tak to mam, nekdo si lepe zapamatuje mluvene slovo, ja jen psany text.
A muzu si zvolit tempo cteni, nezajimave casti preskocit, a zajimave cist pomalu.
(Pri cteni matematickych skript to bylo velmi dulezite, bez pochopeni neslo cist dal.)
Video bych musel odkoukat cele. Proto se ani nedivam na zpravy na TV, ale radeji si je prectu na netu.
Dokonce i v cizich jazycich jsem schopen jen cist, mluvenenu slovu temer nerozumim.
numismat@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.