Moderátoři: smith
Zaregistrován
12. 10. 2007
:shock: ¨
To Kacuro,s těmi stránkami to není vůbec špatnej nápad a může se to vůbec ?😃
Zaregistrován
7. 10. 2006
no určitě nové🙂 a pokud tam máš groš v databázi, mělo by se již odkazovat na databázové číslo ...😉
Zaregistrován
12. 10. 2007
..no tak to nemám,ale jak dojede Oliver na konzultaci..tak se tam snad nějakej možná objeví.😃
Zaregistrován
7. 10. 2006
Míša: proč by se to nemohlo, musíš to nějak chytře formulovat😉
Zaregistrován
7. 10. 2006
Po podvodech s Českou spořitelnou tu máme něco podobného, tak pozor!😃
Vážení Uživatelé
byli jsme upozorněni na e-maily snažící se pod záminkou bezpečnosti a pravidelné obnovy přihlašovacích údajů spojenou s ověřením identity pomocí IP přesvědčit jménem zaměstnance Aukra k přihlášení k Uživatelskému účtu na stránce, která je podobná Aukru.
V žádném případě tak prosím nečiňte a při přihlašování prosím zkontrolujte, zda je v adresním řádku skutečně uvedeno http://aukro.cz/ popř. https://aukro.cz - pokud Vám byl tento e-mail zaslán, spojte se s námi prosím pomocí Kontaktního formuláře.
Děkujeme za Vaši obezřetnost i spolupráci.
S přátelským pozdravem
Váš Aukro tým
Zaregistrován
16. 2. 2007
Zaregistrován
20. 9. 2008
Jo jo ten byl pěknej, vím o něm. Nešel jsem do něj protože nemám tak hluboká platíčka 😁
Zaregistrován
20. 9. 2008
V té Dietikerově sbírce českých mincí (jeho manželka ji z piety uchovávala 20 let než ji dala do aukce) byly i další rarity a jak mi říkal kolega tak sál byl tehdy z poloviny zaplněn dražiteli z Česka.
Zaregistrován
6. 11. 2008
Je nutné s Oliverem domluvit správné pořadí, tj. nejdřív degustace a potom konzultace...😁 😁 😁
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
7. 10. 2006
poupravil bych to na degustaci a pak amputaci mincí do své sbírky😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.