Moderátoři: smith

Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

Vytvořeno:
16. 10. 2020, 14:43

Taky se přimlouvám. Docela rád bych si poslechl něco třeba od Barbara, od toho moudrého pána z Brna s tím podivným nickem. I bych je rád viděl na obrazovce, jestli jsou opravdoví a ne jen imaginární výtvory šíleného vědce někde z Ruska nebo Číny.

Petře to si zrovna nemusel. Myslím, že si mne s příspěvků nepochopil a zrovna ty. Nikoho jsem neuražel a samotného ČNS spolku si vážím, ikdyž nejsem jejím členem..
Ono možna by někteří rádi poznali, včetně tvých kolegu, co si vůbec zač a co dokážeš. Naštěstí nejsem takový blázen, jako ty. Tak si laskavě nech ty nesmysly šíleného vědce, Ruskem a Čínou a vyjadřuj se pouze k věci..

Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com

vlad_dracul1989

Uživatel

Zaregistrován:
24. 4. 2017

Vytvořeno:
16. 10. 2020, 15:18

osobně jsem to mohl napsat poněkud více diplomaticky, ale furt trvám na tom, že ČNS může dělat mnohem více pro svou popularitu i sdružování sběratelů v tomto století.😋 pořád jen vidím přednášky co si dělají sami pro sebe a mezi sebou, a tisknou si časopis jako zdroj informací, jako kdyby byl pořád rok 1945.

myslím, že máte na víc než KSČM, kde to na schůzích a akcích vypadá jako deset roků před mým narozením...

"Democracy.... is non-negotiable."

• Liberty Prime
petr1596

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2011

Vytvořeno:
16. 10. 2020, 15:30

Ale Barbare, opravdu bych tě rád viděl na živo, rozhled máš široký i když některé názory mě předkvapují. Nehledej v tom žádné jinotaje.

Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

Vytvořeno:
16. 10. 2020, 15:57

Ale Barbare, opravdu bych tě rád viděl na živo, rozhled máš široký i když některé názory mě předkvapují. Nehledej v tom žádné jinotaje.

Ja jsem rád, že jen jsem pachnu natolik jsem časově vytiženej, reaguji buď to s kanclu jako dnes , nebo a to častěji přímo ze stavby.Svým způsobem jsem numismatikou docela posedlej a roky to nepolevuje, bohužel 🙂
Se vší chutí bych do toho skočil, ale čas je v mém případě problém,možná jednou... 😉
No a za další je to přeci kolektivní práce a kde jinde ji uplatňovat, nežli v mece numismatiky ČNS..
Jacx je dobrej, očichnul si to a evidentně rozumí konkrétním oblastem numismatiky a hlavně má koule to dělat. Jen vy ho tam,, nahoře,, ze samotného vedení všestranně (i finančně!! 😁 ) podporujte..

Zapoměl bych...
Jacx a spol. to určitě technický vyšperkujou a dáji tomu profi úroveň..

Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com

nerva81

Uživatel

Zaregistrován:
7. 6. 2007

Vytvořeno:
16. 10. 2020, 16:37

osobně jsem to mohl napsat poněkud více diplomaticky, ale furt trvám na tom, že ČNS může dělat mnohem více pro svou popularitu i sdružování sběratelů v tomto století.😋 pořád jen vidím přednášky co si dělají sami pro sebe a mezi sebou, a tisknou si časopis jako zdroj informací, jako kdyby byl pořád rok 1945. myslím, že máte na víc než KSČM, kde to na schůzích a akcích vypadá jako deset roků před mým narozením...

Jakou přednášku můžeš nabídnout třeba ty? Můžeš dostat možnost plně se realizovat třeba na půdě Národního muzea nebo tréningově alespoň v rámci své nebo cizí pobočky.

Obash časopisu je jen takový jaké články redakce dostane k vydání a přednášky podle toho, koho se jim podaří přemluvit k přednášce. Jak jsem psal ve svém článku - máte možnost! Chopte se ji... Rozhodně máte co sdělit P.T. obecenstvu.

Členské schůzky jsou také jen takové jaké si je pobočky zorganizují. Za svou pobočku misím říci, že snad fungujeme dobře. 4x ročně nějaká ta přednáška, každou schůzku malá aukce (co kdo přinese), dvě velké aukce do roka, nějaká ta exkurze - výstavy, spolupráce s regionálním muzeem, publikační činnost...

Ale s nataženou rukou se stojí snadno...

Pecunia non olet
http://moneta-augusta.net/

vlad_dracul1989

Uživatel

Zaregistrován:
24. 4. 2017

Vytvořeno:
16. 10. 2020, 17:02

Jsme spolek, veřejnost u nás dražit nemůže. Nikoho nenutíme být členem a 600 korun je dnes jedna větší večeře a pár piv. Předpokládá se určitá inteligence členů, i když to není povinné, ale ono se to většinou protříbí samo. A jestli zanikneme, no padla i říše římská....

Z největší míry jsem reagoval na odevzdanost členů ČNS tohoto typu:

A holt se někdy trošičku rozohním, no😃

• Liberty Prime
___

Uživatel

Zaregistrován:
24. 3. 2010

Vytvořeno:
16. 10. 2020, 22:01

A čo ti na tom vadilo? Napísal to jednoducho a výstižne...takmer ako manifest. 😉

taho

Uživatel

Zaregistrován:
7. 2. 2011

Vytvořeno:
17. 10. 2020, 12:58

Pravda je kolik z nás napsalo nějaký článek. Já žádný. Časopis o faleristice zanikl z důvodu nedostatku příspěvků.
Témat je dost, ale ta lenost a výmluv. To mi jde dobře. Vzpomenu si vždy na tato slova: "Deset minut přemýšlí, aby nemusel 5 dělat."

vlad_dracul1989

Uživatel

Zaregistrován:
24. 4. 2017

Vytvořeno:
17. 10. 2020, 13:14

Protože tištěné časopisy jsou v dnešní době naprosto k ničemu, když chceš informaci dostat k největšímu počtu lidí. Krátký newsletter do e-mailu o tom co je nového plus pět minut mluvení na Youtube přes kameru v telefonu je o tolik jednodušší a dostane se to k nepoměrně většímu množství lidí. Jenom ruka s mincí a do toho pět minut kecání o ní. Nic víc.

Pro mě za mě to budu klidně stříhat, editovat a nahrávat - na samotný přednes mi chybí ten vhodný tón hlasu🙂 víte co myslím, aby to neznělo protivně, nuceně nebo agresivně😃

• Liberty Prime
vlad_dracul1989

Uživatel

Zaregistrován:
24. 4. 2017

Vytvořeno:
17. 10. 2020, 13:20

https://www.youtube.com/watch?v=_xlk1HhWf5Y

intro u videa by mohlo vypadat nějak takhle, ale dal bych tam hromádku pražských grošů nebo tolárků😃

• Liberty Prime

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.