Moderátoři: smith
Členové ČNS, poděkujte svým předsedům poboček, kteří až na 3 výjimky (Plzeň, PG, Domažlice) právě na dnešní 2. Radě ČNS odhlasovali zrušení stropů pro aukční přirážku v aukčním řádu ČNS. Byť je to na jednotlivých pobočkách pořádajících aukce, nejspíš budeme platit na aukcích ČNS stejná a klidně i vyšší procenta, než na aukcích komerčních aukčních domů. Od teď nemám smysluplnou odpověď na otázku: “Proč být členem ČNS?”.
FO: být členem uskupení, ze kterého nic nemá, může blázen nebo masochista, nikdo normální:-)
Kac: to dnešní rozhodnutí upřednostnilo zisky několika málo poboček údajně nekomerční společnosti na úkor její budoucnosti. Vím jen ze svého okolí o min. 10 lidech, kteří tímto s členstvím skončí:-(
ČNS si drží členy jen kvůli možnosti zúčastnit se aukcí. Dlouho jsem váhal se vstupem a nakonec jsem vstoupil. Bylo mi trapné žádat kolegy o příhozy. Je pravda, že v naší pobočce jsou fajn lidé. Bohužel časově nestíhám a tak nevím, kdy se zeptám ohledně hlasování. Už jsem chtěl vznést dotaz ohledně 12% a polské platformě ohledně dodržení pravidla účasti jen členů ČNS.
Budu se muset poptat, jak bude naloženo s majetkem ČNS v případě zániku této organizace
S majetkem to bude asi tak, jako to bylo s majetkem ROH, když skončila fabrika, kde jsem tenkrát pracoval. Pamětníci jiste toto pamatují, všude to bylo stejné, nebo podobné. Všechny nás propustili, zakázali vstup a zůstal jen předseda ROH (ze zákona)a s dalšími zůstavšími "privatizoval" onen majetek.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.