Moderátoři: smith
Kampak se podělo Kouzlo osobnosti ? Nemají rádi kocourky ? 🙂
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Mno, tak jsem se slusne vytocil. Na druhou stranu jsem si ale i oddechl.
Sel jsem pro jistotu jeste jednou na postu, jestli neprisla zasilka, propotil jsem si v pretopene a vydychane mistnosti frontu a prisel na radu uz 5 minut po zaviracce. Nic neprislo, takze jsem si rikal, ze posta, nejspis ta nase, zasilku ztratila anebo "ztratila" a pomalu jsem se s mincemi loucil.
Co me bylo po mailu od Kuenkera divne, ze registracni cislo zasilky z 29.3. se nedalo u Deutsche Post najit (a proc se na to nemrkli u Kuenkera, co se vlastne deje). Pak jsem ale zkusil DHL a ejhle, zasilka tam byla. Dorucovali mi ji 31.3. v 11 hodin, "kupodivu" jsem nebyl doma, pak 1.4., zase jsem pracoval, nejsem divny?🙂 Dal uz nic.
Tak jsem si rikal, prima, asi na mne nemeli kontakt a ke schrankam se u nas narozdil od CP nedostanou, takze lezi to v nejakem depotu, rychle se s nimi domluvim, nez to poslou zpet do Nemecka. Slecna na zakaznicke lince mi ale vysvetlila, ze i kdyz je zasilka trackovatelna u nich, tak to nedorucovali, ze je to vlastne zalezitost Deutsche Post, ktera ma nejake DHL oddeleni, ktere to pak pres DHL posila, ale obcas pres nekoho jineho a ten nekdo jiny je tentokrat PPL 😲
Takze jsem volal na PPL... a mam smulu, zasilka byla vracena zpet odesilateli. Radsi jsem tem inteligentum nepripominal, ze na mne maji kontakt a to i telefonicky, takze mne klidne mohli upozornit.
Doufam ze u Kuenkera zareaguji profesionalne a bez reci to co nejdriv poslou, i kdyz to neni asi jejich chyba (ale tim mene ma) pokud to dali Deutsche Post a ve finale to dorucuje neschopna firma, ktera radsi vrati zasilku zpet nez aby zkusila kontaktovat zakaznika.
Kazdopadne tady je asi fakt lepsi si nechat vsechno dorucovat do prace, kdyz PPL je v nekterych ohledech jeste horsi nez Ceska Posta😞
Ještě bych se moc "neradoval". Teď vám napočítají ještě jedno poštovné, balné a přirážku za pozdní platbu. A navrch ještě dostanete "černej puntík".🙄 👿 👿
To má být vtip?
Jaká přirážka za pozdní platbu, když je to 3 týdny zaplaceno?
Další poštovné mi snad nezaúčtují, pokud ano, tak ho samozřejmě zaplatím, ale velice by mě zklamali, zatím nemám u Künkera (narozdíl od jiných aukčních společností) pocit, že by se chtěli zbavit zákazníků.
A černý puntík proč? Že jsem se ne vlastní vinou nedočkal mincí, které jsem vydražil a zaplatil?
Samo, je to humorná nadsázka.
Ale Ježíšek byl taky nevinej a stejně ho ukřižovali!😈 😈
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.