Moderátoři: smith
JIstě se poplatky budou odvíjet podle výše ceny nakoupených věcí. Pokud bude někdo pravidelně v každé aukci nakupovat mince například za 15 000 €, bude mít jiné podmínky, než ten, kdo bude kupovat mince jednou za čas v hodnotě desítek nebo stovek €.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
To šme še pobavili...
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Jeste pozadam o radu, pokud u Raucha kliknu na bid, automaticky se prida nabinka momentalni ceny? Nema tam nejake potvrzovaci tlacitko, nebo mi to nabidku zacne sledovat? a taky bych rad vedel kde je na tom webu nejaka karta profilu, prihozu bo tak podobne. Abych videl na co prihazuju atd... Jsem z toho uplne zmatenej. Pokud by se nasel nekdo kdo by byl ochotny me do toho webu trosku zasvetit po mailu, tel., TS bo tak byl bych opravdu vdecny.
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Tet budu trosku za blbce ale uz jsem to pochopil XD. Jen bych potreboval vedet kde je tlacitko logout bo neco pro odhlaseni?
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.