Moderátoři: smith
Krycie limity, papierové predaje, vydražené položky za maximum limitu to je bohužiaľ bežná obchodná prax minimálne v stredoeurópskom regióne. Tam nevybočuje z radu.
Za problém obchodného mena by som považoval predaj falzifikátov.
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Ten vydělá za měsíc 10 Mega. 🙄 😈 😈
Takže pro něj je to dobrý.😃 😋 😈
Jak pro koho. Já tam platím 13 %.
U Fruehwalda taky. Ten se na Vás podívá, a když se mu nelíbíte, napíše třeba 20 %. Stejně jako neznámým dražitelům na limit. Kunker chce 23 %
a největší šizuňkové jsou holanďani, ti chcou 25 %". Poštouné je také různé od NIC ( při vyšší ceně) až po 25 Eur.👿 👿
Jinak je pro začátečníka nejlepší zaregistrovat se na Sixbidu a tím máte přístup na limitování téměř do všech aukcí, co tam jsou.😈 😈
Né všude jsou zloději. Poctiví jsou ve WAGu v Dortmundu. Ty musím pochválit. Tam jsem jednou poslal 11.000 E a přišlo to za 6.000 E. Nebo 2.000 E a přišlo to za 1.200 E.😈 😈 😈 😋 😋
Ale taková dražba je pouze přes limit a to bych nedoporučoval.
Limit může být zneužit, pokud je aukce dostupná přes net, je to výhodnější a pochybuji, že je začátečník schopen určit pravý limit do detailnější podoby.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
S nimi mám také ty nejlepší zkušenosti.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Garfield52 napsal/a:
Jak pro koho. Já tam platím 13 %. U Fruehwalda taky. Ten se na Vás podívá, a když se mu nelíbíte, napíše třeba 20 %. Stejně jako neznámým dražitelům na limit. Kunker chce 23 %.
Ako si dosiahol také poplatky ? Viem, že obchodníci si recipročne uznávajú zľavy, ale inak nechcú o zľave ani počuť.😞
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.