Moderátoři: smith
1 ) V diskuzích se chovejte slušně a nepoužívejte zbytečné vulgarity, přistupujte k ostatním lidem s úctou, neútočte, nezneužívejte fórum k výhružkám a obtěžování. Příspěvky podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem, skupinám obyvatelstva, zejména pak k etnickým či náboženským skupinám, jakož i příspěvky obsahující obscenity a vulgarismy jsou zakázány.
2 ) Sberatel.com slouží k tomu, abychom si vzájemně poradili. Neurážejte se, pokud jiný člen fóra má jiný názor než je váš. Neurážejte žádného člena fóra, je jedno, zda máte naprosto odlišné názory. V diskusi používejte argumenty, ne urážky, narážky či nevkusnou ironii na cizí účet. Příspěvky a dotazy se snažte psát věcně. Netrollujte.
děkuji; doufám, že si to přečtou všichni účastníci dnešní diskuse (se zvláštním apelem na příspěvek #4506 25. 3. 2016, 8:14, od kterého urážky začaly).
Já tomu nějak nerozumím. Co je na tom příspěvku v rozporu s citovanými pravidly fóra?
...Tedy krom toho, že každého sběratele nadzvedne, když někdo napíše, že by nějaké používané sběratelské stránky měly být zpoplatněny.
Pokud bude účastník diskuse seriózní, bude diskutovat a snášet argumenty (jako např. Evropa1); né psát, že je mu z někoho na blití a lízat si nějaké sedm let staré rány...
Jsem racionalista (i mnozí zde mně vyškolili) a mám ve zvyku nazývat věci pravým jménem... né chodit jako pes kolem horké kaše. Jsem zvyklý, že je to nepopulární. Ale to není důvod, abych někomu psal, že je mi z něj na blití.
BTW: čas uvádím ten, který se mi zobrazuje v diskusi (Ctrl+C -> Ctrl+V).
cas se lisi dle povoleni / zakazani letniho casu v nastaveni a tim padem kazdy vidite neco jineho.
tato diskuse je pod uroven vsech zucastnenych, vcetne me. durazne prosim o jeji ukonceni, pokud to nepujde po dobrem, navrhuji, aby to tu admin uzamkl. kazdeho nejakym zpusobem toto zbytecne napadani poskozuje a nicemu to neprospiva. to se vazne tak nudite a mate tolik casu, ze vam to za to stoji? zavidim vam.
k bezplatne databazi. my ji chceme. pracujeme na verejne pristupne alternative. pro ty, kteri ji nechteji ci nepreferuji, zustane v chodu s puvodnimi pravidly a obsahem i ta stara databaze, do niz bude mozne dal pridavat grose, ktere budou pristupne jen omezenemu okruhu. bude na kazdem, co zvoli. ted bezi proste vse pri starem.
co se tyce sponzorskeho daru, nevim a nechci znat podrobnosti (je to problem mezi vami dvema), ale napr. v soucasnosti bysme jej odmitli z ciste pragmatickeho duvodu a tim je danove priznani. v soucasne dobe priznani podavat nemusime, protoze nemame prijmy a tak chceme, aby to zustalo. nemame cas ani sily na vedeni zbytecne administrativy k prokrmovani tohodle rozezraneho a nenasytneho a deraveho statniho systemu.
Na některých aukcí je pozitivum jenom to, že se s kamarády vedle v hospodě potkáme, pokecáme a "dáme si do trumpety" (N2H5OH).😋 😃 😈 😈
Aukce ci byly před 10-ti nebo kolika lety jsou ve své naprosté většině nezajímavé,
Čo bolo, to bolo. Zajímavé je to, co teprve bude.
Takže si z minulosti archivuji jen výjimečně zajímavé aukce z minulosti s velkými sbírkami Bohemiky nebo jinak zajímavé. (Kylian, Meyer, don., Horský, Tichý, Vaněk, Winterstein, Holschek, etc.) Také pár Kunkerů, RAuchů, UBS, a pod.
Ty staré zajímavé katalogy totiž ukazují, co je vzácné a co ne. Dnešní cena se dá z toho odhadnout poměrem k dnešním cenám "běžných" mincí. Jak jinak odhadnout cenu toho, co se třeba od války nedražilo!.😈 😈 😈
Vy pijete v hospodě hydroxid (N2H5OH - hydrazinium hydroxid)? 🙂
Když nejde o život, tak jde o h..no
http://cnspg.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.